Είναι ίσως ειρωνεία της τύχης ή ίσως ποιητική δικαιοσύνη που η μητέρα του δεκάχρονου παιδιού ήταν ανάμεσα στο σαλεμένο όχλο που καλωσόριζε σαν ηλίθιοι τους "πρόσφυγες"... Ανάμεσα σε εκείνους τους "πρόσφυγες" ήταν και ο βιαστής του παιδιού της....
Ακόμα ποιο ειρωνικό είναι ότι η ίδια είναι Σερβίδα μετανάστης η που πήγε στην Αυστρία ως "πρόσφυγας" του Γιουγκοσλαβικού εμφυλίου και πήγε στην Αυστρία τη δεκαετία του 1990'...

Θεώρησε ΒΛΑΚΩΔΩΣ ότι και αυτοί οι άνθρωποι που "διώκονται" από τα αδέρφια τους και είναι στην ίδια κατηγορία με εκείνην και θέλησε να εκφράσει την αλληλεγγύη της. Άλλο όμως οι Χριστιανοί Ευρωπαίοι και άλλο οι Ασιαταοαφρικανοί Ιλσαμιστές.
Όσοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το καταλάβουν χρειάζονται τέτοιες "ενέσεις πραγματικότητας" για να συνέλθουν από τον ονειρόκοσμο που τους έχουν βάλει να ζουν.

Όποιος είναι διατεθειμένος να τζογάρει την ασφάλεια των ΔΙΚΩΝ του παιδιών και τις ΔΙΚΗΣ του ζωής μπορεί άνετα να κάνει ένα ταξίδι στις χώρες τους ή απλά να προσκαλέσει στο ΔΙΚΟ του σπίτι όσους θέλει και ας υποστεί ότι ποθεί ο κώλος ΤΟΥ/ΤΗΣ αλλά ΔΕΝ έχει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να απαιτεί από τους πολίτες να δεχθούν τον εποικισμό της χώρας τους και την μοιρασιά της κληρονομιάς τους ενώ ο ίδιος κάθεται στα αναπαυτικά και ΑΣΦΑΛΗ προάστια τους!
e="font-size: large;">

Δημοσίευση σχολίου

Blogger