Σε άριστη κατάσταση βρισκόταν το μοιραίο τζιπ μάρκας Mercedes στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης και δύο κοπέλες, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας.

 Πρόκειται για το όχημα που ανετράπη σε επικίνδυνη στροφή, στο ύψος του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο γνωστός τραγουδιστής και να τραυματιστούν οι συνεπιβάτισσες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πραγματογνωμοσύνη δείχνει ότι το τζιπ δεν είχε κανένα πρόβλημα στα φρένα ή στο γκάζι, ότι τα ηλεκτρονικά του συστήματα δούλευαν κανονικά και πως τα λάστιχα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με πηγές από την Τροχαία, οι πραγματογνώμονες διαπίστωσαν, όπως έδειχναν και οι αρχικές εκτιμήσεις, ότι ο οδηγός δεν πάτησε καθόλου φρένο. Η ταχύτητα την οποία είχε αναπτύξει το όχημα δεν προσδιορίζεται, ενώ οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκφράζουν επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμησή της. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν αν είχε γίνει κατανάλωση αλκοόλ αναμένεται να βγουν σε περίπου 20 ημέρες. 

Η 21χρονη συνεπιβάτισσα είναι καλά στην υγεία της, ενώ δυστυχώς το ίδιο δεν ισχύει για την 30χρονη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε σοβαρά από λυγισμένη λαμαρίνα. Η 30χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».. Τα ηλεκτρονικά συστήματα δούλευαν κανονικά – Γρίφος η ταχύτητα που είχε αναπτύξει... 



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger