Οι πληροφορίες μας λένε πως ο Τσίπρας είπε ξεκάθαρα πως θα ανακοινώσει επίσημη «Πτώχευση», ενώ τόνισε πως δεν υπογράφει σε καμιά περίπτωση μειώσεις συντάξεων. Το δεξί του χέρι, ο Παππάς επιμένει να προχωρήσει στις υπογραφές.

Ένας πανικός τα τελευταία 24ωρα


Στο Μαξίμου. Τσίπρας, Παππάς, Κατρούγκαλος και Βρούτσης βρέθηκαν σε «κλειστή» σύσκεψη για να δουν τι θα γράψει η ιστορία τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα.

«Τον άλλο μήνα θα έχουμε Οικουμενική…»

Αναταραχές ωστόσο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας προκαλεί με δηλώσεις του ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος υποστηρίζει πως θα έχουμε σε ένα μήνα Οικουμενική κυβέρνηση, τονίζοντας παράλληλα πως αν κάτι τέτοιο δε γίνει, τότε οι συνέπειες θα είναι τεράστιες.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων θεωρεί πως δε βγαίνει το πρόγραμμα και πως οι δανειστές θα εξαναγκαστούν από τις συγκυρίες να το χαλαρώσουν. Επίσης σημείωσε πως το ασφαλιστικό δε θα πάει στη Βουλή.

Όταν ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Οικουμενική, απάτησε πως θα πρέπει να «ξεπεράσει το εμπόδιο των θερμοκέφαλων», τιμώντας παράλληλα όσους ψηφοφόρους τον στήριξαν.

Σε σχετική ερώτηση για τις διαπραγματεύσεις, ο κ. Λεβέντης απάντησε πως οι Θεσμοί φεύγουν απογοητευμένοι από την Ελλάδα, αφού αντί να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις, ψάχνουμε δικαιολογίες για να μη γίνουν.

Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά πως δε στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τα μπλόκα.

Εν τέλει, ξεκαθάρισε πως δε θα ψηφίσει άλλο εκλογικό νόμο και σχολίασε πως ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, στις επόμενες εκλογές.

Τελικά όλα όσα καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες, συγκλίνουν στο γεγονός ότι από μέρα σε μέρα θα «σκάσει» η ωρολογιακή βόμβα που έχει στα χέρια του ο Τσίπρας με πραγματικά ανυπολόγιστο κόστος σε οικονομικό αλλά και πολιτικό επίπεδο.

Πηγές:
gegonota.eu
realbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger