Την περιουσία ιδιωτών στη Κω διατάσσει ο «στρατάρχης» Καμμένος για να στεγάσει παράνομους μετανάστες (λαθρομετανάστες)..

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό ζήτημα κατά τη σημερινή του συνέντευξη ο Υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την εισαγωγική του ομιλία:

«Στην Κω υπήρχε ένα πρόβλημα σε σχέση με διαμαρτυρίες. Κάποιοι ήθελαν να είναι στο κέντρο της πόλης, αλλά υπάρχουν πέντε προτάσεις του Δημάρχου, δεχόμαστε τη μια πρόταση που είναι πράγματι ικανοποιητική. Μίλησα με τον Δήμαρχο, είναι για μια περιοχή 40 στρεμμάτων η οποία ανήκει κατά 50% στην Εκκλησία και κατά 50% σε δύο ιδιοκτήτες, ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών συμφωνεί. Πριν από λίγη ώρα με ειδοποίησαν ότι αυτός που συμφωνεί θα αρχίσει να διαφωνεί. Εδώ, όμως, δεν υπάρχει χρόνος να έχουμε την πολυτέλεια αυτή. Εμείς θέλουμε να ικανοποιήσουμε τις τοπικές ανάγκες. Αφού το ζήτησε, λοιπόν, ο Δήμαρχος, θα προχωρήσουμε σε επίταξη της περιοχής αυτής και στη δημιουργία του στρατοπέδου.»

Επίταξη της περιουσίας ιδιωτών; Πόσο δημοκρατικό είναι αυτό; Θα διαθέσει και ο ίδιος ο υπουργός δικά του οικόπεδα – αν διαθέτει οπουδήποτε – για να στεγαστούν οι παράνομοι μετανάστες από το Αφγανιστάν και τη Βόρεια Αφρική που μας στέλνει πεσκέσι η Τουρκία; Διότι οι αλήθινοι πρόσφυγες είναι κυριολεκτικά μια μικρή μειοψηφία. Ο πόλεμος δεν ξεκίνησε τώρα, αντίθετα οδεύει προς την τελική του φάση...


Δημοσίευση σχολίου

Blogger