Το αδιανόητο έγκλημα του 20χρονου Eren Toben έχει σοκάρει την κοινή γνώμη. Έκαψε ζωντανή τη 19χρονη έγκυο κοπέλα του Maria Peiner επειδή δεν ήθελε να γίνει πατέρας.

Αφού την παρέσυρε σε ένα δάσος στο Βερολίνο, τη σκότωσε με τη βοήθεια ενός φίλου. Οι δύο άντρες καταδικάστηκαν σε 14 χρόνια φυλακή για το αποτρόπαιο έγκλημά τους. "Το έγκλημα για τον Toben ήταν η λύση. Ήθελε να είναι ελεύθερος, να ζει ανέμελα και να έχει τον έλεγχο της ζωής του. Καταχράστηκε την αγάπη της για να την παρασύρει σε ενέδρα", σημείωσε η δικαστής Regina Alex.

H Maria Peiner ήταν 8 μηνών έγκυος και ανυπομονούσε να γίνει μητέρα. Τον περασμένο Ιανουάριο της είπε ψέμματα πως θα πήγαιναν με τον φίλο του Daniel Mueller, 20, για να ψωνίσουν μωρουδιακά. Μόλις βρέθηκαν στο δάσος, τη χτύπησε με ένα κομμάτι ξύλου, τη μαχαίρωσε, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.



"Είχε ακόμα τις αισθήσεις της για 10, 20 ή 30 δευτερόλεπτα. Κινιόταν ακόμα", τόνισε η δικαστής. Το πτώμα της βρέθηκε την επόμενη μέρα από περαστικό και γρήγορα συνέλαβαν τους 2 νεαρούς, με τον έναν να κατηγορεί τον άλλο. Ήταν όμως τα αποτυπώματα του Toben που βρέθηκαν στη λαβή του μαχαιριού κοντά στο απανθρακωμένο πτώμα της.

Οι δύο νεαροί παρέμειναν σιωπηλοί στη διάρκεια της δίκης. "Ενήργησε μόνο για να πάρει την ευχαρίστηση από την καταστροφή μιας άλλης ζωής", σημείωσε η δικαστής για τον συνεργό του 20χρονου. "Ελπίζω η οικογένεια μας να βρει επιτέλους λίγη γαλήνη", σημείωσε ο αδερφός της αδικοχαμένης Maria μετά τη δίκη.


newsit

Δημοσίευση σχολίου

Blogger