Μία απρόσμενη συνάντηση είχε προ ημερών στη Μαλακάσα μια ομάδα ορειβατών, που βρέθηκε στην περιοχή για πεζοπορία και χαλάρωση στη φύση.

Ο λόγος για την τυχαία συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και την οικογένειά του, κάτι που φυσικά τους άφησε… άναυδους!

Όπως αναφέρει το Secret,  ήταν το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής, όταν σε χωματόδρομο στα ορεινά της Μαλακάσας τα μέλη της ορειβατικής ομάδας “έκοψαν” τον δρόμο τρι8ών τζιπ που κατέβαιναν στα πεδινά της περιοχής.

Η ομάδα των φυσιολατρών έμεινε εμβρόντητη ότανα πό το ένα αυτοκίνητο κατέβηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ακολουθούμενος από την σύζυγό του, Μπέττυ και τα δύο τους παιδιά. Ο Αλέξης Τσίπρας φορούσε άνετα, casual ρούχα και πλησίασε χαμογελαστός τους ορειβάτες για να τους χαιρετήσει.

“Που βρεθήκατε εδώ πάνω;” τον ρώτησαν έκπληκτοι, για να τους απαντήσει: “Είπαμε να έρθουμε στη φύση για μια οικογενειακή βόλτα. Είναι πολύ όμορφα εδώ”. Μάλιστα οι ορειβάτες πρότειναν ένα συγκεκριμένο μέρος για πιν – νικ.
“Μπαμπά να πάμε για πικ – νικ την άλλη φορά που θα έρθουμε”, είπε ένας από τους γιους του πρωθυπουργού, με την Περιστέρα Μπαζιάνα να παρεμβαίνει λέγοντας “θα έρθουμε ξανά το καλοκαίρι”.

“Μπράβο σας. Χαρά στο κουράγιο σας” είπε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας όταν οι ορειβάτες του είπαν πως είχαν ξεκινήσει από την Πάρνηθα και έφτασαν στην Μαλακάσα μετά από 7 ώρες πεζοπορίας, ενώ ο πρωθυπουργός δεν αρνήθηκε να κατεβάσει μία γυναίκα στα πεδινά με το αυτοκίνητό του όταν του το ζήτησε!

“Δεν σε πειράζει να κάτσεις στο πίσω κάθισμα με τα παιδιά;” της είπε χαρακτηριστικά, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως το πρωθυπουργικό ζεύγος συνοδεύονταν από δύο ακόμη οικογένειες, χωρίς την συνοδεία αστυνομικής φρουράς.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger