Μας πήραν παραμάζωμα οι Τούρκοι σήμερα στο Αιγαίο που έβγαλαν ουτε λίγο ουτε πολύ 14 Μαχητικά F-16 , 5 επιθετικά ελικόπτερα και 2 Κατασκοπευτικά CN-235…Σε συναγερμό είχε τις Πολεμικές Μοίρες το Α/ΤΑ περιμένοντας τα χειρότερα!

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι στην τετράδα των Τούρκικων F-16 εισέβαλαν στο βόρειο Αιγαίο το Α/ΤΑ έστειλε ένα ζεύγος των θρυλικών F-4 τα γνωστά σε όλους μας τα Φαντάσματα του Αιγαίου κρατώντας την επιφυλακή για τα χειρότερα!

Τα F-4 αναχαίτισαν τα οπλισμένα Τούρκικα F-16 την ιδια ώρα στον Νοτιοανατολικό Αιγαίο ένας σχηματισμός απο 8 μαχητικά και ένα οπλισμένο ζευγάρι των F-16 πέταξαν στα Όρια!

Ελληνικά F-16 απο το Καστέλι αναχαίτισαν τα Τούρκικα ενώ Ελληνικά πετούσαν πάνω κάτω στο Αιγαίο ..Γιατί Τούρκικα Ελικόπτερα που απονηεώθηκαν απο σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας ξαναγυρνούσαν στην περιοχή

Δύο απο CN-235 άρχισαν να κάνουν τα δικά τους αλλά αποχώρησαν γιατί παντού μύριζε κηροζίνη και τσαμπουκά …Τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες κανείς δεν μπορεί να πεί με σιγουριά

TΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 16η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 3 (4 Α/Φ & 8 Α/Φ & 2 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 7 (2 CN-235 & 5 Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 21
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4 (2 Α/Φ & 2 Α/Φ)
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 10
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 3
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ



veteranos

Δημοσίευση σχολίου

Blogger