Ο κ. Τόσκας είναι γνωστός για την αδυναμία του να διοικήσει με αποτελεσματικό τρόπο τα Σώματα Ασφαλείας.
Αυτό που δεν γνωρίζαμε, παρότι το υποθέταμε από την ενίοτε αυταρχικά αρτηριοσκληρωτική στάση του πάνω σε ζητήματα διαλόγου και σε δομικούς δημοκρατικούς κανόνες, ήταν πως υπάρχει και μια πλευρά χαρακτήρα που συμβαδίζει σε τρόπους και συμπεριφορά με τα ... προρρηθέντα.



Και το λέμε αυτό γιατί αναζητώντας πληροφορίες για την τύχη της υπόθεσης του πυροσβέστη Λυκούργου Πολίτη, μάθαμε ότι στη τελετή παράδοσης- παραλαβής των καθηκόντων του νέου αρχηγού από τον απερχόμενο, προσεγγίστηκε ο κ. Τόσκας από τον κ. Πολίτη και τη σύντροφο του για ρωτήσουν απλώς για τις προθέσεις, όμως αυτός τους ... γύρισε την πλάτη.

Γύρισε την πλάτη δηλαδή, σ' ένα μέλος των Σωμάτων Ασφαλείας που τραυματίστηκε σε ώρα υπηρεσίας με αποτέλεσμα την αναπηρία του σε ποσοστό 90% και την υπόθεση του την χρησιμοποίησε με προφανές κίνητρο τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό για να προκαλέσει την αλλαγή φρουράς.

Σε αντίθεση με τον Τόσκα, ο κ. Κουρουμπλής όπως θα δείτε και στο βίντεο, κοντοστάθηκε, άκουσε τον πυροσβέστη και όπως μάθαμε είπε ότι αισθάνεται ντροπή και έδωσε πάλι εντολή να λυθεί το θέμα του Λυκούργου.


Δείτε όλο το ρεπορτάζ 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger