ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΟΥΡΑΝΟ .

ΑΡΓΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΙΡΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΑΝ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ... 
ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ-ΑΡΑΒΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ !!!
 Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, στρατιωτική δύναμη από 100 ενόπλους Τούρκους εισήρθε στο συριακό έδαφος από την περιοχή της τουρκικής πόλης του Kilis, προς την συριακή περιοχή του Beb es Salame. 
Οι Τούρκοι εισέρχονται με τεθωρακισμένα οχήματα και φέρουν μαζί τους, όπως αναφέρεται, βαρέα όπλα που είναι έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσουν. 
Η κατάσταση φαίνεται πως αρχίζει και ξεφεύγει από κάθε έλεγχο καθώς οι θερμοκέφαλοι της Άγκυρας τραβάνε το σχοινί στα άκρα, ενθαρυνόμενοι και από τους συμμάχους τους την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ
Υπενθυμίζεται πως η Ρωσία έχει διαμηνύσει πως χερσαία εισβολή στην Συρία από την Τουρκία μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε παγκόσμιο πόλεμο.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger