Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Η Ελλάς σήμερα είναι σε χειρότερη οικονομική εξάρτηση και από το 1897.
Από εκείνη την εποχή έως σήμερα, όλοι ξέρουμε τι ακολούθησε...
Ο ξεριζωμός των Ελλήνων της Μ. Ασίας και του ένδοξου Πόντου...
Η επιστροφή των Μικρασιατών και Ποντίων προσφύγων στην Μητροπολιτική Ελλάδα, ακολούθησε ο Β Παγκόσμιος πόλεμος, ο αδερφοκτόνος εμφύλιος...

Η ιστορία λένε επαναλαμβάνεται...

Σήμερα οι Έλληνες είναι αντιμέτωποι με μια οικονομική δικτατορία και με μια άλλου είδους κατοχή και "προσφυγική κρίση".

Η Ελλάς στην παρούσα φάση έχει παραχωρήσει την εθνική ανεξαρτησία της στους διεθνείς τοκογλύφους και, διατρέχει μεγάλο κίνδυνο να υποστεί μια νέα  μεγάλη εθνική δοκιμασία στα επόμενα χρόνια.
Φαίνεται, ξεκάθαρα πως κάποια κέντρα εξουσίας επιθυμούν ο Ευρωπαϊκός νότος να γίνει κατοικία των σκλάβων των 200 ευρώ, διαμέσου οικονομικών ζωνών.
Το τεράστιο κύμα "μεταναστών" από μουσουλμανικά κράτη, που δεν πρόκειται βέβαια για οικογένειες από την εμπόλεμη ζώνη, αλλά είναι κατά 80% άνδρες ηλικίας 18-35 ετών και, μόνο το 20% του πληθυσμού που εισέρχεται είναι από τις εμπόλεμες ζώνες.
Είναι τελικά μόνο οικονομικοί "μετανάστες" που εισβάλλουν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας ή ένας έτοιμος στρατός του Ισλάμ για να αναλαβεί δράση όταν πάρει εντολή;;;
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Thierry Meyssan, όπου αποκάλυψε το μυστικό σχέδιο του ΝΑΤΟ στο περιοδικό Info Direkt, που είναι ότι: Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει παρέμβαση σε συγκεκριμένο σημείο, όπου θα έχει παρατηρηθεί (ή σκηνοθετηθεί) πρόβλημα με τους "μετανάστες"

Το Αιγαίο είναι τα εξωτερικά θαλάσσια σύνορα της Ευρώπης, μιας Ευρώπης που συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας αποφάσισαν να την ισλαμοποιήσουν.

Είναι προφανές ότι ένα σχεδιασμένο πρόβλημα με τους "μετανάστες" θα γίνει στην ευρύτερη επικράτεια της Ελλάδος. Έτσι, η σχεδιασμένη παρέμβαση του ΝΑΤΟ θα έρθει να δώσει την λύση του προβλήματος. Αλλά και τον διαμελισμό της χώρας με βάση των οικονομικών ζωνών.

Η Ευρώπη θα χωριστεί στον πλούσιο βορρά και στο φτωχό νότο, όπου θα κατοικούν οι σκλάβοι των 200 ευρώ... 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger