Απίστευτης αγριότητας μάχες λαμβάνουν χώρα βόρεια του Χαλεπίου, με όλους του εμπλεκόμενους να τα δίνουν όλα!!! 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dioptranews, πριν λίγες ώρες, ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη,συνέτριψαν τουρκοισλαμική φάλαγγα,η οποία κατευθυνόταν, προς το Αzaz!!! 

Συνολικά επρόκειτο για φάλαγγα με 300 περίπου »εθελοντές»και άνδρες των τουρκικών ειδικών δυνάμεων, σύμφωνα με την συριακή αντικατασκοπεία. 

Στην πόλη Αl-Rifaat,έπεσαν σε αεροπορική ενέδρα,απο την οποία γλύτωσαν ελάχιστοι,ενώ τα στρατιωτικά φορτηγά που μετέφεραν εφόδια και εξοπλισμό καταστράφηκαν ολοσχερώς. Εκεί αποδίδουν ρωσικές πηγές τον άνευ προηγουμένου εκνευρισμό της ποντικομαμμής Νταβούτογλου,ο οποίος σήμερα απειλούσε τους πάντες!!! 

Αποκάλεσε τους Ρώσους,εισβολείς σε 3 χώρες(!!!),δήλωσε πως δεν θα αφήσει να πέσει το Αzaz,στα χέρια των Κούρδων και τους κάλεσε να αποχωρήσουν απο τα εδάφη που έχουν απελευθερώσει,δήλωσε πως η Κριμαία ανήκει στην Ουκρανία,χάρισε στους φασίστες του Κιέβου 50 εκατομ.δολάρια και ακόμα η μέρα δεν πέρασε. 

Όσο αφορά την ρωσική αντίδραση κατά των τουρκικών διπλωματικών και στρατιωτικών προκλήσεων,αυτές θα έχουν κλιμακούμενα χαρακτηριστικά.Άλλωστε ο συριακός στρατός προελαύνει,οι Κούρδοι το ίδιο, ενώ οι Τούρκοι χωρίς χερσαία εισβολή,τύπου Αττίλα, δεν θα μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση..

Δημοσίευση σχολίου

Blogger