Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα βόμβα της ρωσικής εφημερίδας Pravda, δεκαέξι γυναίκες ανθρώπινες «βόμβες» που έχουν εκπαιδευτεί στην Τουρκία έχουν αναχωρήσει με κατεύθυνση την Ρωσία μέσω ευρωπαϊκών χωρών για να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις.

Ένεκα της κατάστασης αυτής έχουν ήδη ληφθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας που έχουν ενταθεί και μετά την επίθεση στις 22 του μηνός στις Βρυξέλες σε όλες τις εισόδους στην Ρωσική Ομοσπονδία, δηλαδή λιμάνια, αεροδρόμια και σύνορα, ενώ ερευνάται από ποιες πιθανές ευρωπαϊκές χώρες θα επιχειρηθεί η είσοδος των ανθρωπίνων βομβών στο ρωσικό έδαφος.


Το θέμα είναι υψίστης σημασίας όπως επισημαίνει η ρωσική εφημερίδα και οι ρωσικές πληροφορίες κάνουν λόγο για κάποιον Safari Al-Jabri, Ρώσο υπήκοο, ο οποίος καταζητείται από τις ρωσικές αρχές και είναι το πρόσωπο κλειδί που θα συντονίσει τις ενέργειες των γυναικών αυτών όταν θα περάσουν στο ρωσικό έδαφος.

Οι ρωσικές αρχές κατηγορούν τις αρχές των ευρωπαϊκών χωρών ότι έχουν πλημμελή μέτρα ασφαλείας στα σύνορα και για τον λόγο αυτό υπάρχει κίνδυνος να περάσουν οι γυναίκες αυτές στην Ρωσία.


Έντονες κατηγορίες έχουν εξαπολυθεί κατά της Τουρκίας την οποία κατηγορούν για κράτος τρομοκράτη και ότι στο έδαφος της εκπαιδεύονται οι «ανθρώπινες βόμβες» και από εκεί ορμώμενοι οι ισλαμιστές τρομοκράτες επιχειρούν τις επιθέσεις του στην Ευρώπη και τώρα επιδιώκουν να επιτεθούν και στην Ρωσία.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger