Ο κόσμος έχει ξεφύγει!


Ένας πατέρας από τη Νέα Υόρκη ομολόγησε ότι «ξεγέλασε» την 14χρονη κόρη του, παριστάνοντας τον συνομήλικό της online και πείθοντάς την να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, τις οποίες στη συνέχεια χρησιμοποίησε για να εκβιάσει την κοπέλα και να την εξαναγκάσει να κάνει σεξ μαζί του.

Ο διεστραμμένος πατέρας από την κομητεία του Χέρκιμερ παραδέχτηκε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου για όλες τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί εναντίον του, οι οποίες περιλαμβάνουν την κακοποίηση ανηλίκου και την διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 41χρονος (του οποίου το όνομα δεν αποκαλύπτεται για να προστατευτεί η ανήλικη κόρη του) συνέλαβε και εκτέλεσε ένα περίπλοκο σχέδιο με σκοπό να εκμεταλλευτεί ερωτικά το παιδί του. Όλα ξεκίνησαν το 2013 όταν, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο άνδρας δημιούργησε ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram και άλλες υπηρεσίες μηνυμάτων και άρχισε να συνομιλεί online με το κορίτσι, παριστάνοντας ένα 16χρονο αγόρι.

Παρόλο που η κοπέλα δεν είχε συναντήσει ποτέ τον υποτιθέμενο «νεαρό», σύντομα άρχισε να νιώθει οικειότητα απέναντί του, αφού συνομιλούσαν επί ώρες καθημερινά. Έτσι, άρχισε να τον θεωρεί «το αγόρι της», γι’ αυτό και υπέκυψε όταν εκείνος της ζήτησε να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες, παρά το γεγονός ότι αρχικά αντιστεκόταν στην ιδέα.

Απογοητευμένη από την εμμονή του «νεαρού» (που στην πραγματικότητα ήταν ο πατέρας της ) με το σεξ, κάποια στιγμή η 14χρονη του ζήτησε να χωρίσουν. Εκείνος προσπάθησε στην αρχή να την εκβιάσει ότι θα δημοσιεύσει online τις φωτογραφίες της για να συνεχίσει να του μιλά, όταν όμως είδε ότι εκείνη δεν υποχωρούσε, διέκοψε την επικοινωνία τους. Μετά από λίγο καιρό, η κοπέλα έλαβε ένα μήνυμα – δήθεν από τη μητέρα του νεαρού – που την ενημέρωνε ότι ο «φίλος της» είχε αυτοκτονήσει.

Πριν ακόμα προλάβει να συνέλθει από το χαμό του ατόμου που θεωρούσε το αγόρι της, ο πατέρας της αποφάσισε να κάνει τελικά τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του πραγματικότητα. Έτσι, της είπε ότι το αγόρι της του έστειλε τελικά τις γυμνές φωτογραφίες της πριν πεθάνει και άρχισε ξανά να την εκβιάζει ότι θα τις δημοσίευε online εάν δεν υπέκυπτε στις ορέξεις του.

Έτσι ξεκίνησε η συστηματική σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας, που συνεχίστηκε για αρκετούς μήνες προτού η ίδια βρει το κουράγιο να αποκαλύψει το φριχτό μυστικό στην νοσοκόμα του σχολείου της, η οποία κατήγγειλε αμέσως τον πατέρα-κτήνος στις αρχές.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger