Η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» με κείμενο της παραδέχεται ουσιαστικά ότι μέλη του ήταν οπλισμένα κατά την διάρκεια περιφρούρησης διαδήλωσης στα Εξάρχεια που είχε πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου.

Σύμφωνα με αντιεξουσιαστές, το μήνυμα έχει ως αποδέκτη και την Αστυνομία, καθώς όπως υποστηρίζεται, υπάρχει δεδομένη συνεργασία συγκεκριμένων αξιωματικών με τους αρχηγούς της μαφίας, προσθέτοντας πως αυτή την περίοδο τα Εξάρχεια είναι η μεγαλύτερη κοιτίδα στην ελληνική διακίνηση του χασίς, με το τζίρο να φτάνει σε ασύλληπτα χρηματικά ύψη.

Στο κείμενό τους μεταξύ άλλων αναφέρουν πως: «το Σάββατο 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε μαζική διαδήλωση ενάντια στις μαφίες, τον κοινωνικό κανιβαλισμό και την κρατική καταστολή στην περιοχή των Εξαρχείων. Χίλιοι περίπου αγωνιστές διαδήλωσαν στους δρόμους των Εξαρχείων, ως ελάχιστη απάντηση στη δολοφονική επίθεση μελών της μαφίας σε τρία μέλη του κατειλημμένου κοινωνικού κέντρου ΒΟΞ στις 26 Φλεβάρη» αναφέρεται σε ανακοίνωση της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας».

Και προσθέτουν ότι «πέντε μέρες μετά δημοσιοποιείται βίντεο, που δείχνει δέκα συντρόφους της περιφρούρησης της πορείας οπλισμένους». Παράλληλα αναφέρουν ότι «δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι αρχές θα επαναλάβουν την συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία επιχειρώντας να οδηγήσουν κάποιους από μας στη φυλακή ή να μας πάνε όλους κατηγορούμενους ως «εγκληματική οργάνωση». Αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά είναι το εξής: Ήμασταν συνδιοργανωτές της συγκεκριμένης διαδήλωσης, γνωρίζαμε και συμφωνήσαμε με όλα τα χαρακτηριστικά της. Την εικόνα του βίντεο κοιτάξτε την καλά γιατί είναι εικόνα από το μέλλον».

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger