Με σκληρούς χαρακτηρισμούς σε πολιτικά πρόσωπα επιτίθεται με άρθρο του ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός.


Στο άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο για πολιτικά σκουπίδια, απάτριδες και ανθέλληνες και ότι όσα γίνονται με τους πρόσφυγες δεν είναι τυχαίο.

Διαβάστε το άρθρο του Στρατηγού παρακάτω:

«Το ελληνικό πολιτικό σύστημα τελικά όπως διαπιστώνεται κάθε μέρα εδώ και δεκαετίες, βρίθει απάτριδων, ανθελλήνων ή όπως ο καθένας μπορεί να χαρακτηρίσει αυτά τα πολιτικά σκουπίδια είτε της περιφέρειας είτε της κυβερνήσεως π.χ. Μπουτάρης, Φίλης, Ξυδάκης, Καμμένος και Σια.

Για να δείτε ότι τίποτα δε γίνεται στην τύχη απο τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού δεν έγινε το αυτονόητο, για να αποτρέψουν τα κύματα των λαθρομεταναστών που προσχεδιασμένα άρχισαν να καταφθάνουν και εφόσον έχουν δώσει τη διαβεβαίωση στην καγκελάριο της Ευρώπης (Μέρκελ), ότι η Ελλάδα μπορεί να ενσωματώσει στον πληθυσμό της, μέχρι και ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες (στέγαση, σίτιση, εργασία), αδιαφορώντας δε πλήρως για την τύχη όλων των καθημαγμένων Ελλήνων από τα μνημόνια που θα καταργούσαν με έναν νόμο, με περισσό θράσος δηλώνουν ότι «το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν».

Αυτή η δήλωση ανήκει όπως ενδεχομένως να έχετε πληροφορηθεί στον Αν. Υπουργό εξωτερικών Νίκο Ξυδάκη. Με την τελευταία δήλωση του ο ελεεινός υπουργός Φίλης για αποδοχή της εθνικής και θρησκευτικής μας αλλοίωσης , ζήτησε από σχολικές κοινότητες και εκκλησία, μια ανοιχτή αγκαλιά για τους πρόσφυγες που από ένα εκατομμύριο τώρα, σε δέκα χρόνια θα έχουν υπερδιπλασιαστεί, ώστε να ολοκληρωθεί το σχέδιο της βίαιης πληθυσμιακής μετάλλαξης της Ελλάδος.

Αφού λοιπόν, ανέχεστε Έλληνες, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την οποία εσείς έχετε ψηφίσει ή τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΕΝ.ΚΕΝΤΡΩΩΝ-ΚΚΕ, οι οποίοι κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος για το συγκεκριμένο θέμα και σε επερχόμενες εκλογές, ενδέχεται να τους εκλέξετε και ως κυβέρνηση, ετοιμαστείτε να μετακομίσετε εκτός Ελλάδος και να παραχωρήσετε τα σπίτια, τα χωριά, τις πόλεις, τις εκκλησίες μας, σε όλους αυτούς τους μουσουλμάνους για να μπορούν ανενόχλητοι να χτίσουν τα τζαμιά τους και να δοξάζουν τον Αλλάχ.

Είναι τώρα η ώρα να ξεσηκωθούμε!

Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής»


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger