Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Το matrix  είναι μια εικονική πραγματικότητα που δημιουργήθηκε για να δεχθεί ψυχές με σκοπό να δεχθούν ανάλογες εμπειρίες και να εξελιχθούν.

Δυστυχώς αυτό το σύστημα από ένα σημείο κι έπειτα το καπηλεύτηκαν άλλα όντα που διείσδυσαν εντός του συστήματος, με σκοπό να χρησιμοποιούν τις ψυχές εντός του δικτύου matrix ως πηγή ενέργειας.

Ο κυβερνοχώρος Matrix πρόκειται για ένα ολόγραμμα πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας, έχει εντός και εκτός του κυβερνοχώρου του. άλλα προγράμματα προστασίας, που έχουν την δυνατότητα να εντοπίζουν οποιαδήποτε απειλή αποδόμησής του συστήματος-matrix και να την εξολοθρεύουν.

Στην γνωστή κινηματογραφική ταινία MATRIX ο ΜΟΡΦΕΑΣ εκπαιδεύει τον ΝΙΟ για να πολεμήσουν τα προγράμματα προστασίας του matrix, αλλά και να αφυπνίσουν όσους εντός του Matrix είναι μη αφυπνισμένα όντα και εξαρτημένα από αυτό.



Ο Μορφέας (Μορφεύς: δηλαδή αυτός που δίνει μορφή, σχήμα και εικόνα) είναι γνωστός ένας από τους χίλιους γιους του ΥΠΝΟΥ και,  είχε ιδιαίτερη ευθύνη για τα όνειρα των βασιλιάδων και των ηρώων. 

Ο Μορφεύς παριστάνεται με φτερούγες, που ήταν τόσο δυνατές
 και ανθεκτικές, ώστε μπορούσαν να τον μεταφέρουν στα πέρατα της Γης.


Ο Μορφέας, λοιπόν, στην ταινία Matrix, δίνει μορφή και εικόνα εντός του ύπνου, στον ήρωα της υπόθεσης ΝΙΟ.

Ο Μορφεύς που είναι η Νοητική εικών εν ύπνων, διοχετεύει τον ΝΙΟ εντός του Matrix, με σκοπό την αποδόμηση του...

Δηλαδή, ο ΝΙΟ ή ΙΟΝ είναι ένας  o εκλεκτός ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΙΟΣ εντός του κυβερνοχώρου Matrix, με σκοπό την αποδόμηση του συστήματος και την αφύπνιση.

Τα προγράμματα προστασίας του συστήματος πολεμούν τον εκλεκτό NIO και τους υπόλοιπους ιούς, που λειτουργούν κατά του Ολογραμμικού συστήματος Matrix.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger