Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν είχε την πέμπτη (10.03.2016) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου( και έβγαλαν στην δημοσιότητα όσα εκείνοι θέλουν να μαθευτούν) αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στο Συριακό και το Προσφυγικό. Παράλληλα συζητήθηκαν κα θέματα σχετικά με της οικονομικές και ενεργειακές σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας.

Τι είπε ο Πουτιν στον Τσίπρα, και του ξέρανε το λαιμό? Του χρειάστηκαν αρκετά ποτήρια νερό!

Καταρχάς οτι Γράφω, θεωρήστε το ψέμα, και σενάριο, και στην πορεία θα δούμε ποια ειναι ψέματα,και ποια σενάρια.

Ο Πρόεδρος της Ρωσιας Βλαντιμίρ Πούτιν στην Τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ηταν αρκετά κυνικός,λιγομίλητος,και με διάθεση να προσγειώσει στην πραγματικότητα τον ενθουσιώδης Ελληνα Πρωθυπουργό.

Πούτιν σε Τσίπρα : Ο Πόλεμος στην Συρια οδεύει προς το Τέλος του, οι Τρομοκράτες ισλαμιστές και το ψευδοκράτος τους τρέχουν να σωθούν στα συνορα της Τουρκίας, ΑΛΛΑ, δεν πρόκειται να ανακουφιστεί η Ελλαδα με την λήξη του πολεμου στην Συρια οσον αφορά το Μεταναστευτικό! Διότι η Ρωσια πιστεύει οτι η Ελλαδα εχει γίνει στόχος να αποσταθεροποιηθεί!

ΣΟΚ Νο2: Ερχεται νεα Στρατιωτικη επέμβαση στην Λιβυή, με νεο κυμα Μεταναστών προς την Ελλαδα!

ΣΟΚ Νο3: Δεν μπορουμε να μιλήσουμε ουσιαστικά με την Κυβέρνηση σας για θεματα οικονομίας και ενέργειας, γιατι πρώτον: Είστε μια αδύναμη Κοινοβουλευτική Κυβερνηση, που οι δανειστές σας επιδιώκουν την πτώση της! Δέυτερον: Μια οικουμενική Κυβέρνηση θα είναι κάτω απο τον ελεγχο των δανειστών! Τρίτον: Εχουμε μιλήσει με αρκετές Ελληνικες Κυβερνησης, με αρκετη Κοινοβουλευτική δύναμη-πλειοψηφία <<Π.Χ. Κυβερνηση Καραμανλη>> για θεματα οπως τους Αγωγους, και εχουμε υπογράψει αρκετές συμφωνίες, που ομως έμειναν στα χαρτιά, απο την κάθε νέα Κυβερνηση που ανέβαινε στην εξουσια στην Ελλαδα!

ΣΟΚ Νο4: Η Σύμμαχοι σας, αποφάσισαν  οτι η Τουρκια εχει μείζων Στρατηγική σημασία αυτη την στιγμή απο την Ελλαδα, ως υποτιθέμενο Στρατιωτικό αντίβαρο στην Ρωσια, με την Ρωσια  να θελει να Βοηθήσει την Ελλαδα, αλλα να μη επιθυμούν κατι τετοιο, η Πολιτικοί ηγέτες των Κομμάτων στην Ελλαδα!


 Σπυρος Πριφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger