Προειδοποίηση προς το ψευδοκράτος της βόρειας Κύπρου, (KKTC), απεύθυνε σύμφωνα με τουρκικές δημοσιογραφικές πληροφοριες η Άγκυρα, ότι οι Κούρδοι του ΡΚΚ ετοιμάζουν δυναμική ενέργεια στο έδαφος του ψευδοκράτους εν όψει πιθανώς και των μεγάλων εκδηλώσεων που θα γίνουν τις επόμενες μέρες για το φετινό κουρδικό Newroz.

Όπως αναφέρεται έχουν δημιουργηθεί εστίες φιλοκουρδικής δραστηριότητας στα πανεπιστήμια του ψευδοκράτους και προετοιμάζεται δυναμική τρομοκρατική ενέργεια που θα θέσει σε μεγάλο κίνδυνο την ασφάλεια και την εσωτερική ηρεμία του ψευδοκράτους.

Ήδη ο διοικητής των κατοχικών δυνάμεων, αντιστράτηγος Erhan Uzun, είχε έκτακτη σύσκεψη με τον Γενικό Διευθυντή των Δυνάμεων Ασφαλείας του ψευδοκράτους, Süleyman Manavoğlu, στο κτίριο της Γενικής Ασφάλειας του ψευδοκράτους για την αντιμετώπιση της κατάστασης και των επικειμένων τρομοκρατικών ενεργειών στο έδαφος του ψευδοκράτους.

Όπως επισημαίνεται οι πληροφορίες για τρομακτική ενέργεια στο ψευδοκράτος έχουν πυκνώσει και σχετίζονται με την σύλληψη αυτές τις μέρες στην Κωνσταντινούπολη της «τρομοκράτισσας», Berna Yılmaz, που είναι μέλος της αριστερής οργάνωσης, 
DHKP-C.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger