Κατά τη συνάντηση των δυο ανδρών, που έλαβε χώρα με άκρα μυστικότητα, οι δυο πλευρές συμφώνησαν:

Υπερ της Παγκόσμιας Ειρήνης

Υπέρ της Ατζέντας 21, να συνεχιστεί η συμφωνία να πουλάει ο Πούτιν όσο φυσικό αέριο του ζητούν και να δίνουν λεφτά, χωρίς να παραδώσει τον πλούτο της Ρωσίας.

Όλα αυτά δείχνουν, ότι θέλουν να το σταματήσουν το πράγμα και να το χαλαρώσουν.

Ποτέ δεν ξέρουμε όμως, τι μπορεί να γίνει ξαφνικά κι από μικρή αιτία.

Η Μ. Αδελφότητα μπορεί να είναι εχθρός της Λ. Αδελφότητας, αλλά και οι δυο δεν αγαπούν τους ανθρώπους και γι'αυτό το λόγο η Ρωσία συμφώνησε, να προωθήσει τον ηλεκτρονικό έλεγχο όλων των πολιτών που ελέγχει στην επικράτειά της και δεν διαφώνησαν στον τρόπο ελέγχου της κοινωνίας (mind control), αλλά και κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

H απόλυτη εξουσία μπορεί να επιτευχθεί με τον απόλυτο έλεγχο και η Μαύρη Αδελφότητα θέλει πολύ μεγαλύτερο έλεγχο, λόγω του ότι θέλει μεγάλους πληθυσμούς ανθρώπων. Ενώ η Λ.Αδελφότητα ελέγχει πιο εύκολα τους πληθυσμούς και προωθεί το τσιπάκι, το χάραγμα κλπ. Oπότε και οι δυο πλευρές επιθυμούν τον απόλυτο έλεγχο επί των ανθρώπων.

Αναγνωρίζει η μια πλευρά στην άλλη το δκαίωμα του ιδεολογικού πολέμου, χωρίς να ασκήσει διώξεις. Ο Πούτιν μένει σταθερός υπέρ του "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια", ενώ οι νεοταξίτες, υπέρ του πολυπολιτισμού, της σεξουαλικής ελευθερίας, της εξαφάνισης των εθνών, των οικογενειών και των παιδιών.

Οι Ρώσοι είπαν, ότι η δική τους η Εκκλησία δεν θα συμμετέχει, στα σχέδια της Λ.Αδελφότητας για Πανθρησκεία.

Ο σχεδιασμός που αποφασίστηκε, αναλυτικά, περιλαμβάνει, ότι αναφέρεται στο 2ο μέρος του βιβλίου ΣΤΟΚ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, που είναι μέσα στο νέο πακέτο του Δ. Λιακόπουλου, που κυκλοφορεί τώρα.

Ποιό είναι το σχέδιο, ως το Νοέμβριο, για την Ελλάδα

Ως το Νοέμβριο, θέλουν να φέρουν το περιουσιολόγιο, για να βάλουν τους δυσβάσταχτους φόρους που λένε οι προφητείες.

Αν δείτε να μπαίνει το περιουσιολόγιο και να μπαίνουν οι φόροι, που δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε, τότε τα πάντα επί θύραις.

Αν η κατάσταση, στην Ελληνική πολιτική σκηνή, μείνει όπως είμαστε, τουλάχιστον οι μισές εταιρίες θα κλείσουν ή θα είναι σαν να μην λειτουργούν.

Αν με εκλογές ο κόσμος επιλέξει να αλλάξει το υπάρχον καθεστώς, τότε θα πέσει χρήμα από την Μ.
Αδελφότητα, ώστε να χαλάσουν τα σχέδια της Λ.Αδελφότητας και θα προωθηθεί εκ νέου η κάρτα του πολίτη, αλλά στα λόγια, γιατί οι αντιστάσεις είναι ισχυρότερες στον συγκεκριμένο χώρο.

Όλα αυτά βέβαια είναι στα πλαίσιο του σχεδιασμού. Το τι θα γίνει δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς παρά μόνο ο Θεός.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger