Αναζήτησαν ερωτικές εμπειρίες με μελαχρινή «επαγγελματία» του είδους, πέρασαν παθιασμένες στιγμές μαζί της και τελικά βίωσαν την τρομακτική εμπειρία της ληστείας τέσσερις ευκατάστατοι Αθηναίοι - ένας 55χρονος στο Κολωνάκι, ένας 52χρονος στο Ψυχικό και δύο 25χρονοι γόνοι επιχειρηματικών οικογενειών στην παραλιακή!

Κοινός παρανομαστής στις ένοπλες ληστείες, που έγιναν τους τελευταίους τέσσερις μήνες από κρανοφόρους κακοποιούς και έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, είναι μια 28χρονη γνωστή πορνοστάρ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», πρόκειται για μια εντυπωσιακή μελαχρινή με πληθωρικά κάλλη (έστω και αν αυτά είναι προϊόντα... σιλικόνης και πλαστικών επεμβάσεων!), που προσπαθεί να κάνει καριέρα στη βιομηχανία του κινηματογραφικού πορνό, αλλά μέχρι στιγμής φέρεται ότι έχει παίξει μόνο δεύτερους ρόλους.

Ωστόσο, με τον «αέρα» που έχει αποκτήσει από τη συμμετοχή της στις πορνοταινίες και χάρη στη συνοδεία ενός άνδρα με άνεση στους κοσμικούς κύκλους, η 28χρονη είχε αρχίσει να συχνάζει σε πάρτι της καλής κοινωνίας, κάνοντας γνωριμίες με πλούσιους άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Σε ένα από αυτά τα πάρτι γνώρισε έναν 55χρονο εισοδηματία, κάτοικο Κολωνακίου, ο οποίος το ίδιο βράδυ την πήγε σε ένα «κρυφό» διαμέρισμα που διατηρεί στην ίδια περιοχή.


Εκεί πέρασε μια καυτή βράδια με την 28χρονη. Ομως, μόλις εκείνη έφυγε από το διαμέρισμα, ο 55χρονος ήρθε αντιμέτωπος με τον εφιάλτη! Λίγα λεπτά μετά εισέβαλαν στο διαμέρισμα δύο ένοπλοι που, σύμφωνα με πληροφορίες, φορούσαν κράνη μοτοσικλέτας και ακινητοποίησαν τον ημίγυμνο άνδρα στο κρεβάτι του.

Οι κακοποιοί άρπαξαν 800 ευρώ, το πανάκριβο χρυσό ρολόι του και ένα χρυσό δαχτυλίδι που αποτελούσε οικογενειακό του κειμήλιο και εξαφανίστηκαν.

Το δεύτερο θύμα ληστείας είναι επίσης εισοδηματίας, ο οποίος γνώρισε την εκρηκτική 28χρονη σε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας. Από την πρώτη στιγμή η πληθωρική γυναίκα άρχισε να ξεδιπλώνει το... ταλέντο της με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα να καταλήξουν στο σπίτι του στο Ψυχικό, καθώς η σύζυγός του έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι! Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, αμέσως μόλις έφυγε από το σπίτι η 28χρονη (η οποία «ξέχασε» να κλείσει την πόρτα) εισέβαλαν δύο οπλοφόροι και απείλησαν τον 52χρονο, από τον οποίο άρπαξαν 1.000 ευρώ και χρυσαφικά μεγάλης αξίας!

Θύματα της ίδιας σπείρας ληστών έχουν πέσει και δύο 25χρονοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας γνώρισε την εντυπωσιακή γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και λίγη ώρα μετά έφυγαν με το θηριώδες τζιπ του με προορισμό ένα απόμερο σημείο στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου άρχισαν να επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια.

Ομως, τη στιγμή που τα κορμιά τους είχαν «ανάψει», έκαναν την εμφάνισή τους δύο άνδρες (και πάλι με κράνη μοτοσικλέτας) και τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων. Οι κακοποιοί άρπαξαν από τον έντρομο νεαρό 500 ευρώ, το ρολόι του και το ηχοσύστημα του οχήματος.

Πιστόλι στον κρόταφο

Περίπου ίδιο ήταν το σκηνικό και στην τέταρτη ληστεία. Και ο άλλος 25χρονος φέρεται ότι γνώρισε τη νεαρή σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της παραλιακής και κατέληξαν σε κοντινή παραλία με το αυτοκίνητό του. Ο νεαρός περίμενε να ζήσει μια καυτή νύχτα, αλλά τελικά ένιωσε στον κρόταφό του την κάννη ενός πιστολιού!

Οι δύο άγνωστοι ληστές τού άρπαξαν 300 ευρώ, το ρολόι και το κινητό του.

Την εκβίαζαν (;) να παίζει ρόλο δολώματος για ευκατάστατους

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», η πληθωρική 28χρονη αναζητείται το τελευταίο διάστημα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας προκειμένου να δώσει κατάθεση. 
Και αυτό γιατί πριν από τις τέσσερις ληστείες που έγιναν, με θύματα τους δύο επιχειρηματίες και τους δύο γόνους καλών οικογενειών, τους είχε προσφέρει τις ερωτικές υπηρεσίες της.

 Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για τις συγκεκριμένες ληστείες πιστεύουν ακράδαντα ότι η ψηλή και καλλίγραμμη 28χρονη έχει άμεση σχέση με τους δύο κακοποιούς που λήστεψαν με την απειλή όπλων τους «πελάτες» της και στις τέσσερις περιπτώσεις, μόλις ολοκληρώθηκαν τα ροζ ραντεβού μαζί της!

Ωστόσο, δεν έχουν αποκλείσει ακόμη και το ενδεχόμενο η νεαρή πορνοστάρ να έχει πέσει θύμα εκβιασμού από τους δύο οπλοφόρους ληστές και να εξαναγκάζεται να παίζει τον ρόλο του ερωτικού δολώματος σε ευκατάστατους άνδρες που αναζητούν πληρωμένη απόλαυση.


espressonews

Δημοσίευση σχολίου

Blogger