Τους τσάκωσε η ασφάλεια και βγήκαν όλα στη φόρα! Ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα μαστροπών στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής
Σύμφωνα με σχετικο άρθρο που διαβάσαμε σε ειδησιογραφικό πόρταλ… όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του δημοσιογράφους αρχηγός της σπείρας φέρεται να είναι γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας: και μάλιστα στο κύκλωμα συμμετείχε, έχοντας σημαίνοντα ρόλο στην εγκληματική οργάνωση, γνωστός Αθηναίος μάνατζερ, με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις κατά το παρελθόν
Υπήρχαν διάφορα Sites για την… διαφήμιση της επιχείρησης αλλά και γραφεία σε… Παρίσι και Βερολίνο, εκτός από αυτά της Ελλάδας. Οργανωμένη η επιχείρηση… έβγαζε χρυσάφι από τις βίζιτες ! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου άρθρου στο «φως» πληροφορίες για την… ταρίφα ανάλογα με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις των μοντέλων.
Το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, έκανε ακόμα και… εξαγωγές μοντέλων από την Ελλάδα σε Γερμανία και Γαλλία, προκειμένου να προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες σε άτομα με «βαρύ» πορτοφόλι.

Ο μάνατζερ με τις γούνες και τα μοντέλα
Από την Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος, συνελήφθησαν συνολικά 17 πρόσωπα, ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως Αρχηγός της οργάνωσης, ο οποίος διατηρεί εστιατόριο με Πολίτικη κουζίνα στην περιοχή των Πετραλώνων.

Επίσης αναζητούνται ακόμη 13 άτομα, ανάμεσά τους και ο γνωστός 64χρονος μάνατζερ, ο οποίος είχε κάνει κατά το παρελθόν τηλεοπτική καριέρα, τις εποχές που μεσουρανούσε η “trash TV”, ενώ παράλληλα έκανε εμφανίσεις στα πάρτυ των σελεμπριτις συνοδευόμενος από πορνοστάρ αλλά και… “γλάστρες” τηλεοπτικών εκπομπών…. οι οποίες εμφανίζονταν συχνά πυκνά στην τηλεόραση με λιγοστά ρούχα…. και κέντριζαν με τις σκανταλιές και τις εμφανίσεις τους.

Μάλιστα, πριν από περίπου μια δεκαετία, το συγκεκριμένο πρόσωπο που αρέσκεται να κάνει εμφανίσεις φορώντας πανάκριβες γούνες και χρυσά δαχτυλίδια, πλαισιωμένος πάντα από καλλίγραμμες νεαρές και νεαρούς, είχε απασχολήσει πάλι τις Αρχές για εκτεταμένες περιπτώσεις μαστροπείας.

Πως δρούσε το κύκλωμα
Επί τέσσερα χρόνια το διεθνές κύκλωμα προωθούσε στα κρεβάτια επώνυμων Ελλήνων και ευκατάστατων Γάλλων και Γερμανών, καυτά καλλίγραμμα μοντέλα τα οποία είχαν κάνει περάσματα από την τηλεόραση και φωτογραφίσεις σε περιοδικά.

Οργανωτής του κυκλώματος φέρεται να είναι γνωστός Αθηναίος επιχειρηματίας, ο οποίος απασχολούσε στην “επιχείρηση” μαστροπείας που είχε στήσει, τουλάχιστον 50 ανθρώπους, όλοι με μηνιαίο μισθό και μάλιστα «παχυλό»
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την έρευνα της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, το κύκλωμα διατηρούσε πέντε γραφεία, δυο στην Αθήνα, ένα στην Θεσσαλονίκη, ένα στο Παρίσι κι ένα στο Βερολίνο.

Συνολικά στο διεθνές κύκλωμα απασχολούνταν 30 καλλίγραμμες νεαρές γυναίκες, οι 10 από αυτές χαρακτηρίζονταν ως μοντέλα, καθώς είχαν κάνει εμφανίσεις ως “χορεύτριες”, η “γλάστρες”, σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ παράλληλα είχαν κάνει φωτογραφίσεις ακόμα και για περιοδικά.

Εκτός από τα γραφεία, η σπείρα είχε δημιουργήσει πλήθος ιστοσελίδων για να διαφημίζουν τα κορίτσια με τις θανατηφόρες καμπύλες, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτές τις ιστοσελίδες τις “έτρεχαν” πέντε προγραμματιστές, οι οποίοι πληρώνονταν με κανονικό μισθό το μήνα.

Επίσης για να κλείνουν τα τηλεφωνικά ραντεβού είχαν προσληφθεί με μηνιαίο μισθό 8 γυναίκες, οι οποίες στελέχωναν ανά βάρδια τα δυο τηλεφωνικά κέντρα που διατηρούσε η σπείρα, σε διαμερίσματα στην περιοχή της Καλλιθέας. Από τις έρευνες που πραγματοποίησε η Ασφάλεια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 142 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούνταν για να κλείνονται τα ραντεβού, 11 αυτοκίνητα με τα οποία μεταφέρονταν τα καυτά μοντέλα στα ερωτικά ραντεβού, 16 ηλεκτρονικοί υπολογιστές που υποστηρίζονταν οι ιστοσελίδες διαφημίζοντας τα κάλλη τους οι καυτές μοντέλες και το ποσό των 3.200 Ευρώ.

Η… ταρίφα
Τα κέρδη που είχε αποκομίσει το κύκλωμα στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του, εκτιμώνται σε εκατομμύρια ευρώ, καθώς μόνο στην Ελλάδα μια ώρα με μια από τις καλλίγραμμες Ελληνίδες ή αλλοδαπές που είχε “στρατολογήσει” η σπείρα, ανέρχονταν στα 100 Ευρώ.

Η ταρίφα για τα μοντέλα που προωθούσε ο γνωστός μάνατζερ ανέβαινε, καθώς η τιμή ανέρχονταν στα 200 ευρώ η ώρα για ένα από τα μοντελάκια του 64χρονου άνδρα με τις γούνες
Ο ίδιος άνθρωπος ήταν επίσης υπεύθυνος και για τα γραφεία που διατηρούσε η σπείρα σε Παρίσι και Βερολίνο. Εκεί η ταρίφα για μια ώρα ερωτικών συνευρέσεων, χωρίς κανόνες και ταμπού, ανέρχονταν στα 200 ευρώ, συν τα έξοδα για το ταξίδι του μοντέλου, τα έξοδα διαμονής αλλά και…σίτισης.

Εάν κάποιος Γάλλος η Γερμανός ήθελε να να κρατήσει το μοντέλο του γνωστού μάνατζερ για ένα 24ωρο, τότε η ταρίφα έφθανε τα 1.000 ευρώ, ανάλογα με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις που είχε κάνει η κοπέλα με τις φονικές καμπύλες.

Όσον αφορά στον Αρχηγό του κυκλώματος, από τον φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο που διατηρεί στα Πετράλωνα, προέκυψε πως η επιχείρησή του είναι ζημιογόνα, πλην όμως και παρά αυτό το γεγονός, ο ίδιος ζούσε ζωή πολυτελείας, διαμένοντας σε βίλα στην Βούλα, κυκλοφορούσε με πανάκριβο αυτοκίνητο, ενώ ξόδευε δεκάδες χιλιάδες ευρώ καθημερινά στο τζόγο, κυρίως σε παράνομες λέσχες…

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger