Σκοπός της νέας ομάδας είναι η αποκωδικοποίηση των στίχων της Ιλιαδας .Αφορμή για αυτό στάθηκε η αποκάλυψη του στίχου β17-18 της Οδύσσειας , πως η Ιλιαδα αναφέρεται στην ιστορία του Ιησού Χρηστού.

Η επίμαχη πρόταση είναι [ Οδυσηι Ιλιον εις = Ιησού δ’ Ιλιον εις] ερμηνεύεται «η ιστορία του Ιησού υπάρχει στην Ιλιαδα».

Μια πρόχειρη ερεύνα που έκανα από-συμβολίζοντας τους πρώτους [15] στίχους της Ιλιαδας ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την είδηση, που μας έδωσε η πρόταση του στίχου β17-18


Η Ιλιαδα αναφέρεται με απίστευτες λεπτομέρειες στην ιστορία του Χρηστού, στα εξωγήινα πρόσωπα που ενσαρκώθηκαν για να μεταδώσουν την νέα φιλοσοφία ζωής στις μάζες της ευαίσθητης περιοχής, που αποτελούσε την πάλε ποτέ Περσική αυτοκρατορία .

Ο γενετικός κώδικας αυτών των ανθρώπων είχε αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο από την παρέμβαση του Αλέξανδρου και του γενετικού κωδικα των Μακεδόνων - Δωριέων στρατιωτών του.

326 χρόνια από τον «θάνατο» του Αλέξανδρου, σε ηλικία 33 ετών, γεννιέται ο Ιησούς Χρηστός που και αυτος αποχωρεί από τα Γήινα στην ίδια ηλικία των 33 ετών.

Ας το δούμε αναλυτικά για να το καταλάβουμε.

Το παρακάτω κεφάλαιο περιλαμβάνεται στο βιβλίο μου [ο κώδικας των Ελλήνων αθάνατων [2]

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ 
ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ «ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ»

Εάν η θεωρία μου διασταυρωθεί και είναι σωστή, η γέννηση και ο θάνατος των δυο μεγάλων του πλανήτη ορίζουν το τέλος της εποχής του Κριού και την αρχή της εποχής των Ιχθύων.

Η επιθυμία των δημιουργών μας να γνωρίσουμε την αλλαγή των εποχών είναι τεράστια Φρόντισαν δε διαχρονικά να τις οριοθετήσουν με σημαντικά γεγονότα της Ιστορίας μας, ώστε να καταγράφουν από τους ερευνητές –επιστήμονες μας .

Η αλλαγή της εποχής των Ιχθύων με αυτή του Υδροχόου επισημάνθηκε με το γεγονός της μέτρησης των 6 δις. «γραμμάτων» του γενετικού μας κωδικα το [2000 μ.χ.] Διασταυρώθηκε με την εμφάνιση της ημερομηνίας αυτής μέσα από τις διαστάσεις των ευρημάτων της ταφικής στοάς του Αλέξανδρου, στην Αμφι-πόλη[ 45Χ72 = 3240 χρόνια μετά την δημιουργία του σύγχρονου ανθρώπου από την Καλύψω 1240 π.χ. +2000 μ.χ. =3240]

Σήμερα, η θεωρουμένη ως ημερομηνία γέννησης του Χριστού αμφισβητείται από πολλούς.

Ένα μεγαλο μέρος επιστημόνων θεώρει πως το 3μ.χ. πρέπει να θεωρείται ως ημερομηνία της γέννησης του αντι του έτους [0] μηδέν .

Όλα δείχνουν πως αυτοί που υποστηρίζουν το 3μ.χ. ως ημερομηνία γέννησης του θεανθρώπου έχουν δίκαιο.

Ο λόγος είναι πως οι ημερομηνίες γέννησης και θανάτου του Χριστού την εποχή των Ιχθύων, ταιριάζουν απόλυτα με τις ημερομηνίες γέννησης και θανάτου του Μεγα Αλέξανδρου την εποχή του Κριού, υποδεικνύοντας με σαφήνεια ,σε κάθε ερευνητή το έτος [0] μηδέν αλλαγής των εποχών Κριού με Ιχθείς και ταυτοχρονα συνδέοντας άμεσα τις δυο τεράστιες προσωπικότητες στην αιωνιότητα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 33

Πεθαίνει [163] χρόνια πριν το τέλος της εποχής του Κριού.

Πεθαίνει το [1997 ] του Κριού.

Γεννιέται [ 196] χρόνια πριν το τέλος της εποχής του Κριού.

Γεννιέται το [1964] της εποχής του Κριού.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 33

Γεννιέται [163] χρόνια μετά την έναρξη της εποχής των Ιχθύων.

Γεννιέται [1997 ] χρόνια πριν το τέλος της εποχής των Ιχθύων.

Πεθαίνει [196] χρόνια μετά την έναρξη της εποχής των Ιχθύων.

Πεθαίνει [1964] χρόνια πριν το τέλος της εποχής των Ιχθύων.

Παρατηρούμε πως η χρονολόγηση με την Μετάπτωση των Ισημεριών μας αποκαλύπτει κάποιες λεπτομέρειες του παρελθόντος μας που αξίζουν μια δεύτερη ματιά.

Ο θάνατος του ενός και η γέννηση του άλλου σηματοδοτούν το τέλος της εποχής του Κριού και την έναρξη της εποχής των Ιχθύων. Το έτος [0].-Σύμπτωση ;;; Τυχαίο;;;

Ίσως σηματοδοτεί και αλλά πράγματα για τους δημιουργούς μας,όπως το πέρασμα στην σύγχρονη εποχή που έπρεπε να δοθούν λύσεις.

Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να καταθέσουμε τις ομοιότητες που υπάρχουν,

1].- και οι δυο γεννιούνται με παράδοξο τρόπο.

2].- και οι δυο «πεθαίνουν» σε ηλικία [33] ετών.

3].τα νεκρά σώματα τους δεν βρέθηκαν ποτέ.

Ο ένας αναστήθηκε και ανήλθε στους ουρανούς ,του άλλου το σώμα δεν βρέθηκε ποτέ και ο «μύθος» το έχει η αδελφή του η «γοργόνα» να σταματά τα καράβια και να ρωτά [ζει ο βασιλέας Αλέξανδρος;;;]

4].- αποτελούν τις σημαντικότερες προσωπικότητες που «έζησαν» στον πλανήτη ΓΗ.

Ο Αλέξανδρος φροντίζει για την κυριαρχία του Γενετικού Κωδικα των Δωριέων σε όλο το γνωστό κόσμο της εποχής και προωθεί την οικουμενικότητα -παγκοσμιοποίηση ως το μόνο τρόπο να λύσουμε το τεράστιο πρόβλημα του πλανήτη.

Ο Χριστός έρχεται και «επιβάλλει» τον Μονοθεϊσμό σαν την θρησκεία που θα μας οδηγήσει στις λύσεις που αναζητούμε. Το «σύνθημα» του είναι ΑΓΑΠΗ –ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ-ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ.

Δυστυχώς εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως οι προσπάθειες, των δυο τεράστιων προσωπικοτήτων του παρελθόντος μας, πήγαν χαμένες , το ΕΓΩ ,η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ και το ΚΕΡΔΟΣ,[βλέπε «ελεύθερη» βούληση] δείχνουν μέχρι στιγμής να κερδίζουν και να οδηγούν τον πλανήτη στην τελική καταστροφή του.


Το Μεσολόβιο και η βλακεία των ανθρώπων, δείχνουν ΑΝΙΚΗΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ στο δρόμο για την σωτηρία του τρίτου πλανήτη, του αστρικού μας συστήματος, γνωστού και ως ΙΘΑΚΗ 33.

Τελικά, παρόλο που είχαμε την ευκαιρία την χάσαμε, το ζώο μέσα μας νίκησε ,παραμείναμε αναλώσιμο βιολογικό υλικό.

……………………………………..

Ο σχεδιασμός της θεάς Αθηνάς, να συνδέσει τις δυο τεράστιες προσωπικότητες που ενσαρκώθηκαν στον πλανήτη, με τις ημερομηνίες της γέννησης και του θανάτου τους , υποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο το έτος μηδέν της αλλαγής των εποχών του Κριού με αυτόν των Ιχθύων είναι ευφυέστατος και δεν αφήνει περιθώρια για συμπτώσεις.

Σήμερα, έχουμε νέες πληροφορίες ,που αποκτήσαμε από την αποκωδικοποίηση του βιβλίου βήτα της Οδύσσειας και τους 15 πρώτους στίχους της Ιλιαδας.

Σήμερα, γνωρίζουμε πως τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στη διαδικασία σωτηρίας του πλανήτη και της αφύπνισης μας ήταν ,η ενσάρκωση της θεάς Αθηνάς ως Αλέξανδρος και η ενσάρκωση του θεού του Φωτός Απόλλωνα ως Ιησούς Χρηστός.

Εκείνο που έπασχε και έπρεπε να διορθωθεί με την θυσία του υιού του ΔΙΑ και της Λητούς ήταν η εσφαλμένη φιλοσοφία ζωής που είχαν συνηθίσει να ζουν οι εν λογω πληθυσμοί.

Το μέτρο κρίθηκε αναγκαίο από την θεά Αθηνά για ακόμη ένα λόγο. Η διττή υπόσταση του νέου σύγχρονου ανθρώπου θα αργούσε να αποδώσει τους αναμενόμενους καρπούς. Έτσι η θυσία του θεανθρώπου για την υπόδειξη του ορθού δρόμου έγινε μονόδρομος.

Το μακροχρόνιο σχέδιο κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας οι γιοι του Ατρέα Μενέλαος και Αγαμέμνονας από την διπλή βάση που είχαν δημιουργήσει στο δορυφόρο της ΓΗΣ Σελήνη*

*πεδίο λαμπρό για τις διαστημικές δυνάμεις του πλανήτη μας Υπάρχουν δυο βάσεις στην Σελήνη εγκαταλελειμμένες εδώ και καιρό. Όμως είναι εξωγήινης τεχνολογίας και αν μη τι άλλο θα έπρεπε τουλάχιστον να έχουν φωτογραφηθεί από τους επιστήμονες μας. Φαντάζομαι πως έχουν και οι φωτογραφίες είναι απόρρητες ώστε να κοιμόμαστε ήσυχοι υπακούοντας στον τρόπο ζωής που μας έχει επιβληθεί από τους α-νοήμονες του πλανήτη.

Δεν γνωρίζω αν σας ανησυχεί η ιδέα πως όλα ήταν προδιαγεγραμμένα – ορισμένα να γίνουν έτσι όπως έγιναν. Δεν γνωρίζω ούτε τι ιδέα έχει ο καθένας από εμάς για την πραγματική ταυτότητα του θεού ,η του υιού του.

Εκείνο που είναι σημαντικό είναι το γεγονός ,πως ένα αρχαίο Ελληνικό κείμενο, η Ιλιαδα του Ομηρου ,έχει επιλέγει από ότι έχει στο μυαλό του ο καθένας μας ως δημιουργό –θεό, για να μας μεταδώσει όλες αυτές τις πληροφορίες και έτσι να μας βοηθήσει να πράξουμε ανάλογα για την σωτηρία του ανθρωπινου γενους της ΓΗΣ.

Στην ομάδα ΙΛΙΑΔΑ θα γίνονται επιλεγμένες αναρτήσεις όποτε το κρίνω αναγκαίο.

Καλώς, η κακώς έχω αρχίσει την αποκωδικοποίηση των Ομηρικών κειμένων από την Οδύσσεια και αποτελεί ηθική υποχρέωση για εμένα να συνεχίσω με αυτήν.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger