Ο πρόεδρος Πούτιν έχει αναπτύξει ρωσικά στρατεύματα στην Ανατολική Στρατιωτική Περιοχή για να προετοιμαστούν για μία σειρά ενδεχόμενων καταστροφικών σεισμών και τσουνάμι που θα χτυπήσουν τη χερσόνησο Καμτσάτκα κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. 
Επίσης έχει εκδώσει μία προειδοποίηση ότι ένας τεράστιος μεγα-σεισμός πιθανόν να χτυπήσει τις ΗΠΑ στην περιοχή του βορειοδυτικού Ειρηνικού τις επόμενες εβδομάδες. 

μτφρ: Μ.Λιώκη

Η συγκεκριμένη ανάπτυξη των ρωσικών στρατευμάτων είναι αποτέλεσμα μιας «επείγουσας προειδοποίησης» που εστάλη το σαββατοκύριακο στο Συμβούλιο Ασφαλείας από τον επιστήμονα Mehran Keshe, ο οποίος προειδοποίησε πως ο σεισμός 8 Ρίχτερ που χτύπησε το Βασίλειο της Τόνγκα, σηματοδότησε την προετοιμασία της Πλάκας του Ειρηνικού για μία «καταστροφική νέα ευθυγράμμιση».


Το Whatdoesitmean.com, αναφέρει: 


Ο επιστήμονας Δόκτωρ Keshe είναι ο εφευρέτης της "τεχνολογίας magrav" (Δυτική κωδική ονομασία κωδική ονομασία "Khibiny») που χρησιμοποιείται από τις στρατιωτικές δυνάμεις της Ομοσπονδίας στα μυστικά όπλα άμυνάς τους τα οποία χρησιμοποιούνται για να παραλύσουν τα αμερικανικά πολεμικά πλοία, όπως έγινε κατά του USS Donald Cook την περασμένη εβδομάδα.


Κατά την χρήση μιας «διαφορετικής πτυχής» της τεχνολογίας του magrav, συνεχίζει η έκθεση, ο επιστήμονας Δόκτωρ Keshe εξέδωσε τον περασμένο Οκτώβριο, την πρώτη του επείγουσα ανακοίνωση σχετικά με την Πλάκα του Ειρηνικού, προειδοποιώντας ότι επίκειται μία τεράστια δόνηση που θ’ αλλάξει τον κόσμο με δύναμη ικανή να διαχωρίσει ηπείρους. 


Τρείς μήνες μετά τον Οκτώβριο του 2015 οπότε και ο Δόκτωρ Keshe έστειλε την προειδοποίηση αυτή, η έκθεση σημειώνει, χτυπήθηκαν, η χερσόνησος Καμτσάκα με σεισμό 7,1 αλλά και η Νότιος Αλάσκα με σεισμό 7,3, κάτι που έκανε τον πρόεδρο Πούτιν να ξεκινήσει την πρώτη επανευθυγράμμιση των στρατευμάτων της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιοχής, προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτή τη διαφαινόμενη απειλή. 


Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, επίμονα αναφέρει η έκθεση, η χρήση της «τεχνολογίας magrav» από τον Δόκτορα Keshe προκειμένου να κάνει τις προγνωστικές εκτιμήσεις του, σχετικά με την επιτάχυνση της κίνησης της Πλάκας του Ειρηνικού, αποδείχθηκε σωστή, καθώς σεισμοί όχι λιγότερο από 7 Ρίχτερ (και ο σεισμός στην Τόνγκα ήταν μεγέθους 8 Ρίχτερ) χτύπησαν αυτή την περιοχή. Το χειρότερο συνέβη στη Νότιο Αμερική στη Εκουαδόρ όπου σκοτώθηκαν 233 άνθρωποι και στην Ιαπωνία όπου σκοτώθηκαν 41 άνθρωποι, χιλιάδες αγνοούνται και έμειναν άστεγοι 250.000. 


Σε ευθυγράμμιση με τις τρομερές δηλώσεις του Δόκτορα Keshe σχετικά με την Πλάκα του Ειρηνικού, είναι και ο Αμερικανός επιστήμονας Δόκτωρ Roger Bilham του Ινστιτούτου Συνεταιριστικών Ερευνών για τις Περιβαλλοντολογικές Επιστήμες του Πανεπιστημίου του Κολοράντο, ο οποίος χθες προειδοποίησε επίσης πως « οι τρέχουσες συνθήκες μπορεί να προκαλέσουν τουλάχιστον 4 σεισμούς μεγαλύτερους σε μέγεθος από 8 Ρίχτερ και αν καθυστερήσουν, η συσσωρευμένη κατά τη διάρκεια των αιώνων ενέργεια, θα προκαλέσει πιο καταστροφικούς μεγα-σεισμούς.»


Και αν οι φόβοι του Δόκτορα Bilham για επικείμενο μεγάλο σεισμό επαληθευθούν, καταλήγει αυτή η έκθεση, η εκτίμηση του Δόκτορα Keshe σχετικά με το τι αυτό συνεπάγεται, είναι πως πρόκειται για καταστροφή, δεδομένου ότι είχε προειδοποιήσει παλαιότερα, πως η Βόρειος και η Νότιος Αμερική θα αποσχιστούν και μεγάλο τσουνάμι μπορεί να χτυπήσει την Αμερική και την Ασία σκοτώνοντας 40 εκατομμύρια ανθρώπους. 


  

Μολονότι αυτή η έκθεση δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που θα μπορούσαν να συμβούν αυτοί οι αναμενόμενοι σεισμοί, τα τσουνάμι ή κάποια έκρηξη ηφαιστείου, καθώς οι επιστήμες που σχετίζονται με κάτι τέτοιο είναι σε μεγάλο βαθμό ανεπαρκείς, είναι αξιοσημείωτο πως το Υπουργείο Άμυνας διέταξε τους κορυφαίους διοικητές και κατόχους πολιτικών αξιωμάτων από τις περιοχές της Άπω Ανατολής στον Ειρηνικό Ωκεανό να βρίσκονται στη Μόσχα στις 27 Απριλίου για ένα «συνέδριο ετοιμότητας» όπως αναφέρει η έκθεση. (μέσω του yournewswire.com)




Δημοσίευση σχολίου

Blogger