Happy end θα έχει το love story της Ράνιας Τζίμα και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Η μεταξύ τους αντιπάθεια που ξεκίνησε από μια τηλεοπτική κόντρα (το καλοκαίρι του 2014) μετατράπηκε εν καιρώ σε μεγάλο έρωτα, ο οποίος λίαν συντόμως θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, αλλά και τον πολιτικό γάμο τους, τον οποίο αποφάσισαν να επισπεύσουν λόγω εγκυμοσύνης.

Το star.gr, δημοσίευσε το προσκλητήριο γάμου της δημοσιογράφου του Mega και του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, οι οποίοι στις 14 Μαϊου θα παντρευτούν στο Δημαρχείο της Αθήνας σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.



Tα προσκλητήρια μοίρασε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης η Ράνια Τζίμα, σε όλους τους φίλους και συναδέλφους της που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας.

Μάρτυρες της τελετής θα είναι τέσσερις: Η δημοσιογράφος του Mega, Αλεξία Τασούλη, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Εύα Αντωνοπούλου, μια ακόμα συνάδελφος της Εύας Αντωνοπούλου και παραγωγός στο ΣΚΑΪ, και ένα κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, στενός φίλος του γαμπρού.

Μετά τον πολιτικό του γάμο, το ζευγάρι θα δεξιωθεί φίλους και συγγενείς στις 20:30 στο Πάρκο Ελευθερίας, ενώ σύντομα δεν θα βλέπουμε (λόγω εγκυμοσύνης) την Ράνια Τζίμα στο ρεπορτάζ του Mega.


ΠΗΓΗ: star.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger