Πικρές αλλά μεγάλες αλήθειες από τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ Στρατηγό Μανωλά ακούστηκαν ίσως για πρώτη φορά στην Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, των Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη !

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα ο Στρατηγός τα λέει όλα …Μιλάει για το ότι οι Τούρκοι έχουν κάνει Σουρωτήρι το Αιγαίο και εμείς απλά περί άλλων τυρβάζουμε !


Είπε ότι του λένε ψέματα και Αποκάλυψε ότι οι πρόσφυγες και οι  λαθρομετανάστες ήρθαν για μείνουν και όχι για φύγουν !

Ξεσπάθωσε λέγοντας οτι οι Άνθρωποι που αποκαλούν τα Σκόπια Μακεδονία και αμείβονται με 350.000  ευρώ  ετήσιες αποδοχές ,κόβουν τις συντάξεις των Ελλήνων !

Ο Στρατηγός ξέσπασε και δηλώνοντας  ότι ήρθε για να διαδηλώσω γιατί τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό και εγώ βλέπω μια άλλη Ελλάδα από αυτήν που μεγάλωσα!

Η Μεγάλη  και Πικρή αλήθεια  που είπε ο Στρατηγός ήταν ότι το Αιγαίο έχει γίνει σουρωτήρι «χάρης τις Πολιτικές που ακολούθησε το Ελληνικό Κράτος !» (Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται !)




Το εντυπωσιακό βιογραφικό του Στρατηγού Μανωλά δείτε το εδώ !

Δείτε και ακούστε το Ξέσπασμα του Στρατηγού που σύμφωνα με την εκτίμηση μας σε λίγο …Θα ακουστούν πολύ χειρότερα για κάποιους στη Πολιτική ,αλλά και  στη Στρατιωτική Ηγεσία !


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger