Τρεις γραμμές κοκαΐνης απλωμένες και ένα τρίχρονο αγοράκι να κοιτάζει την κάμερα και να είναι έτοιμο να ρουφήξει. Οι άθλιοι γονείς είναι εκείνοι που τράβηξαν τη φωτογραφία.

Το αγόρι είναι 3 ετών και μένει με την οικογένεια του στο χωριό Σίντελ στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Τον περισσότερο καιρό ο πατέρας του πηγαινοέρχεται στη Γερμανία όπου και εργάζεται.



Σε ένα από τα ταξίδια του πίσω στο χωριό οι δυο απαράδεκτοι γονείς τράβηξαν αυτή τη φωτογραφία και την ανέβασαν στο διαδίκτυο. Το πλέον εξοργιστικό ήταν το σχόλιο των γονέων κάτω από την φωτογραφία: «Το πρεζόνι της μαμάς και του μπαμπά». Σε λίγα λεπτά ο λογαριασμός τους γέμισε από μηνύματα, στα οποία και δικαίως, ο κόσμος περνούσε τους γονείς «γενεές δεκατέσσερις».


Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ενημέρωσαν την αστυνομία για τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν αμέσως και εντόπισαν τους γονείς. Φυσικά εκείνοι είπαν πως πρόκειται για πλάκα και πως σε καμία περίπτωση δεν είχαν κοκαΐνη επάνω στο τραπέζι, αλλά αλεύρι.

Οι κάτοικοι του χωριού επιχείρησαν να μην ρίξουν περισσότερο λάδι στη φωτιά και να υποβαθμίσουν το γεγονός. Λένε πως η οικογένεια είναι αγράμματη, δεν γνώριζε τι ανέβαζε στο διαδίκτυο και πως αγαπάνε όλα τους τα παιδιά.



Ωστόσο η πρόνοια παίδων της χώρας έχει κινήσει τις διαδικασίες εάν αποδειχτεί ότι πρόκειται για ναρκωτικές ουσίες να πάρει τα παιδιά από τους γονείς.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger