Στη δημοσιότητα έδωσε την Τρίτη η Αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του παιδεραστή του Κορυδαλλού, του 39χρονου παιδόφιλου ο οποίος συνελήφθη στις 12 Μαΐου, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Πρόκειται για τον Ντούσια Σπυρίδωνα του Ελευθερίου και της Ελένης ο οποίος γεννήθηκε στις 7-10-1977, στον Κορυδαλλό.

Το χρονικό της σύλληψης του

Ο δράστης, που ήταν γνωστός στις Αρχές, είχε συλληφθεί ξανά το 2012 και το 2014 από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Στα μέσα του μήνα, η μητέρα ενός 14χρονου αγοριού πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε πως το παιδί της επισκεπτόταν τον 39χρονο δράστη ο οποίος του έδινε και ναρκωτικά.

Η αστυνομία αμέσως δεν έχασε χρόνο και παρακολούθησε το νεαρό παιδί και συνέλαβε για τρίτη φορά τον 39χρονο άνδρα μέσα στο ίδιο του το διαμέρισμα που πήγαινε τα ανυποψίαστα θύματα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος ψάρευε τα ανήλικα θύματα στις πλατείες και τα καφέ της γειτονιάς του, μάλιστα δεν δίσταζε να τους δίνει μικρά χρηματικά ποσά και άλλα υλικά αγαθά ακόμα και ναρκωτικές ουσίες προκειμένου να τα πείθει για τις αρρωστημένες ορέξεις του. 

Η Αστυνομία παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger