Ανεβαίνει η ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσία που δεν αποκλείεται σύντομα να μετατραπεί σε παγκόσμια σύγκρουση, καθώς η Ρωσία δεν δείχνει διατεθειμένη να αποδεχθεί την παγκόσμια κυβέρνηση, την οποία θέλει να επιβάλλει η Νέα Τάξη στον πλανήτη.

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει το συμβάν, όπου συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας εντόπισαν αμερικανικό αναγνωριστικό αεροσκάφος RC-135, το οποίο εκτελούσε πτήση πάνω από την Ιαπωνική θάλασσα, κοντά στον εναέριο χώρο της Ρωσίας.

Όπως μεταδίδεται, στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας κλήθηκε ο στρατιωτικός ακόλουθος της αμερικανικής Πρεσβείας στην Ρωσία.

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες, το RC 135 πετούσε με κλειστό αναμεταδότη, ενώ το πλήρωμα δεν είχε αναφέρει τη πορεία πτήσεις του αεροσκάφους, στις υπηρεσίες εναερίου κυκλοφορίας της περιοχής. Επιπλέον, το αεροσκάφος πετούσε σε ύψος στο οποίο πετούν συνήθως τα αεροσκάφη της πολιτικής αεροπορίας.

«Ως αποτέλεσμα των μη επαγγελματικών ενεργειών του πληρώματος του αμερικανικού αεροσκάφους, δημιουργήθηκε κίνδυνος σύγκρουσης με αεροσκάφη αεροπορικών εταιρειών που υπάγονται στην πολιτική αεροπορία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επεσήμανε ότι — όπως τονίζεται στην ανακοίνωση — «είναι αναγκαίο να ληφθούν μέτρα ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά, όταν πετούν αμερικανικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη κοντά στα ρωσικά σύνορα».

Εν ολίγοις ο Πούτιν λέει στους Αμερικανούς ότι την επόμενη φορά θα σας καταρρίψω τα αεροσκάφη!

Ο «Τσάρος» εξαντλεί μεν τα διπλωματικά μέσα, αλλά αυτή την φορά η επίπληξη δεν ήρθε από το υπουργείο Εξωτερικών παρά από το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, γεγονός που αποδεικνύει ότι σιγά-σιγά σειρά παίρνουν τα όπλα.


prisonplanet.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger