Παρουσία του Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου θα υπογραφεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, η πρώτη συμφωνία στο πλαίσιο του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη («Σχέδιο Γιούνκερ»).

Η συμφωνία αφορά στη λειτουργία του χρηματοδοτικού προγράμματος InnovFin με τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Ταμείου Στρατηγικών Επενδύσεων στην Ελλάδα και προορίζεται για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει με ομιλία του Επιτρόπου κ. Αβραμόπουλου με θέμα «Το επενδυτικό σχέδιο για την Ευρώπη έρχεται στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια θα μιλήσει ο γενικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (ΕΤΕ), Πιέρ Λουίτζι Τζίλιμπερτ με θέμα «Υποστηρίζοντας την καινοτομία, την ανταγωνιστικότητα και την οικονομική μεγέθυνση – ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων» και θα ακολουθήσει δήλωση του Μπορισλάβ Κονσταντίνωφ, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ProCredit Holding.

Τέλος θα υπογραφεί η συμφωνία εγγυήσεων μεταξύ ΕΤΣΕ/ΕΤΕ και ομίλου ProCredit στο πλαίσιο του InnovFin σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger