του Βασίλη Καπούλα

Μετά το μαζικό σφυροκόπημα από στρατηγικό βομβαρδιστικό Tu-160 στόχων θέσεων ισλαμιστών και τουρκμένων σε Χαλέπι-Ιντλίμπ, η Μόσχα έστειλε ακόμη ένα σαφέστατο μήνυμα στην Τουρκία: Οι Κούρδοι έδωσαν στην δημοσιότητα το βίντεο με την κατάρριψη του τουρκικού επιθετικού ελικοπτέρου AH-1W Super Cobra από κατευθυνόμενο βλήμα ενός MANPADS 9K310 Igla-1 (SA-16) επιβεβαιώνοντας το χτεσινό μας δημοσίευμα (δείτε σχετικά πατώντας ΕΔΩ).

Mε τον τρόπο αυτό έκανε ρεζίλι την Άγκυρα η οποία ισχυρίστηκε "μηχανική βλάβη" χτες. H Τουρκία έχει χάσει συνολικά τέσσερα Cobra, τρία έχουν καταρρίψει οι Κούρδοι και ένα από ατύχημα.

Η ένοπλη πτέρυγα του PKK (ΗRG) ανέλαβε το Σάββατο την ευθύνη της κατάρριψης του τουρκικού ελικοπτέρου απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου ότι η συντριβή οφειλόταν σε τεχνική βλάβη.

"Οι ισχυρισμοί του τουρκικού Γενικού Επιτελείου δεν είναι αληθείς. Το καταρρίψαμε επειδή ανήκει στα τουρκικά αποικιακά στρατεύματα και εκτελούσε επιχειρήσεις εναντίον των Κούρδων" ανέφερε η ανακοίνωση.

Η κατάρριψη έγινε στην ΝΑ Τουρκία στην επαρχία Χακάρι. Και οι δύο πιλότοι σκοτώθηκαν.

Ταυτόχρονα έξι Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν σε σφοδρές μάχες με τους Κούρδους.

Δείτε το βίντεο και τις εικόνες με τους νεκρούς Τούρκους.

Μετά το τέταρτο λεπτό η κατάρριψη.

Bαρύ τίμημα η κατάρριψη του Su-24




ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Ο τραπεζήτης κος. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ που ξεφτίλισε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    http://www.triklopodia.gr/trapezites-ke-igetes-xeftilizoun-tin-elliniki-dimokratia-%E2%80%8F/
    Τώρα σειρά έχει η ηγεσία της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ MERCEDES
    https://elatora.wordpress.com/2016/04/25/%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-mercedes-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή