Στο ξενοδοχείο Αιγές  της Βέροιας το απόγευμα της Παρασκευής παρουσιάστηκε ο Όμιλος Royal Club. Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Μασόνος Απόστολος Τσιπίδης, επικεφαλής  Ομίλου εταιριών.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου και τον οδήγησαν σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Όλα αυτά έγιναν αστραπιαία και μπροστά στα μάτια των λίγων παρευρισκόμενων καθώς η εκδήλωση είχε ολοκληρωθεί και στο κομμάτι της δεξίωσης και ο κόσμος είχε αποχωρήσει.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Θεσσαλονίκης βρίσκονταν στο χώρο πριν αρχίσει η εκδήλωση και προφανώς περίμεναν την ολοκλήρωσή τους για να προβούν στη σύλληψη.

Για την πραγματοποίηση της αστυνομικής επιχείρησης υπήρξε και συνδρομή αστυνομικών της Βέροιας.

Δεν έχει συμβεί στα χρονικά μετά το τέλος μιας τέτοιας εκδήλωσης να συλλαμβάνεται ο επικεφαλής επιχειρηματίας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τη σύλληψη του επιχειρηματία:

Σύλληψη 43χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν δύο αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και 18 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για τα αδικήματα της απάτης και παράβασης Νόμου περί μεσαζόντων.


Ο τύπος  είναι σκέτος ελβετικός σουγιάς πολυ-εργαλείο. Ηταν  κατά καιρούς και μάνατζερ ποδοσφαιριστών και μπασκεταθλητών ,χορηγός του Ηρακλή στο μπάσκετ, τιμήθηκε από τη Σερβική Δημοκρατία για την ενεργή συμμετοχή του κατά τη διάρκεια του πολέμου Σερβίας – Βοσνίας, συμμετείχε στη Λέσχη Bilderberg το 2013, φιλαράκι με τον Καρατζαφέρη ,κ.α.


ΙΧΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger