Ο άγριος μεταμεσονύκτιος καβγάς που σημειώθηκε ανάμεσα στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος ήταν διανθισμένος μάλιστα με πολλά… γαλλικά, ήταν χαρακτηριστικός της γραμμής που έλαβαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να απαντούν σε όσους αποκαλούν «ψεύτη» τον Πρωθυπουργό.

Όπως γράφει και ο «ΒΗΜΑτοδότης» η κυρία Ασημακοπούλου μιλώντας στο βήμα της Βουλής έκανε λόγο για τα «παραμύθια» που λέει ο Αλέξης Τσίπρας όσον αφορά και τις διαπραγματεύσεις και το Ασφαλιστικό και κάθε φορά που ο συριζαίος βουλευτής άκουγε τις λέξεις «ψεύτης», «ψέματα» και «παραμύθια» φώναζε: «Ενώ εσείς δεν λέγατε παραμύθια. Και γ@@ώ».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζοντας την ίδια τακτική, φαίνεται πως εκνεύρισε την «γαλάζια» βουλευτή, η οποία έδειξε ψυχραιμία και ολοκλήρωσε την ομιλία της.

Όμως μόλις τελείωσε η βουλευτής έτρεξε σαν σίφουνας προς το έδρανο όπου καθόταν ο κ. Παπαδόπουλος και του είπε δυνατά έτσι ώστε να την ακούσουν όλοι: «Έλα έξω αν είσαι άνδρας να λογαριαστούμε».

Παρόλο που η… πρόκληση για να λογαριαστούν ήταν σαφής, δημόσια και αυστηρή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε πως δεν άκουσε…

dexiextrem.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger