Πάνω από 1.500 έγγραφα που σχετίζονται με τη μυστικοπαθή  αδελφότητα Skull and Bones θα γίνουν δημόσια μέσα στους επόμενους  μήνες κάτω από την Ελευθερία του αιτήματος νόμου Πληροφοριών, κάτω από την Ελευθερία των Πληροφοριών. 

Συγκεκριμένα μέχρι τον Ιούλιο θα γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό,
ένα σχέδιο ομιλίας... Πρόσθετα αρχεία, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με προγραμματισμένες εκδηλώσεις, ένα τηλεφωνικό μήνυμα, συνέντευξη Τύπου για την Τουρκία, ένα μητρώο των εγγράφων...

Η αδελφότητα ιδρύθηκε το 1832, η μυστική της κοινωνία έχει πρόσβαση  στην ελίτ και, υπερηφανεύεται για τους τρεις προέδρους των ΗΠΑ, που ήταν μέλη της, καθώς κι άλλα εξέχοντα μέλη της , όπου είχαν σημαντικούς...

Το 2004, για παράδειγμα, οι υποψήφιοι για την προεδρία, John F. Kerry και ο Τζορτζ Μπους, ήταν μέλη της αδελφότητας του Yale. Ο πατέρας του Τζορτζ Μπους και ο παππούς του ήταν επίσης μέλη.



Η ομάδα του «Τάφου»,  βρίσκεται σε ένα κτήριο χωρίς παράθυρα στο νοτιοδυτικό άκρο της πανεπιστημιούπολης, φέρεται να είναι διακοσμημένο με κρανία. Τα μέλη φημολογείται πως διεξαγάγουν μακάβρια τελετουργικά και τελετές μύησης, μία από τις οποίες  μπορεί να περιλαμβάνουν την απαγγελία του των σεξουαλικών εμπειριών τους , σύμφωνα με δημοσιογράφο Ron Rosenbaum.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger