Οι έρευνες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση του μυστηρίου - «Ερασιτεχνικός» ο τρόπος του εγκλήματος - Φίλος του παιδιού, μαζί με τους γονείς του, κλήθηκαν για κατάθεση

Αν και δεν έχουν περάσει περισσότερες από έξι ώρες από την στιγμή που εντοπίστηκε το άψυχο κορμί του 14χρονου παιδιού στο πάρκο του χωριού Γέφυρα της Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι έχουν φτάσει κοντά στη λύση του μυστηρίου και στην εξιχνίαση του εγκλήματος.




Ο τρόπος με τον οποίο ο αδίστακτος δολοφόνος έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του παιδιού ήταν, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, ερασιτεχνικός. Το μαχαίρι με το οποίο κάρφωσε στο λαιμό τον 14χρονο, το άφησε στον τόπο του εγκλήματος, χωρίς να σκεφτεί να το κρύψει κάπου, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του. 

Στα νύχια του δολοφονημένου παιδιού βρέθηκε ξένο γενετικό υλικό, το οποίο αποκαλύπτει την ταυτότητα του δράστη, με τον οποίο πάλεψε το θύμα, για να υπερασπιστεί τη ζωή του.

Από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η εξαφάνιση του ανηλίκου, στο χωριό Γέφυρα του νόμου Θεσσαλονίκης σήμανε συναγερμός. Δεκάδες κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους, προκειμένου να εντοπίσουν τον μικρό Τάσο και να δώσουν τέλος στην αγωνία της οικογένειάς του.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας το έγραψε ο πατέρας του παιδιού, το οποίο συνόδευε τον 14χρονο μετά την αποχώρηση του από το αναψυκτήριο, καθώς αυτός ήταν που βρήκε το άψυχο κορμί του φίλου του παιδιού του.


Εκτός από τα αποδεικτικά στοιχεία του μαχαιριού και του γενετικού υλικού που έχουν στη διάθεση τους οι διωκτικές αρχές, οι άνδρες του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών της Θεσσαλονίκης «χτενίζουν» και το περιεχόμενο μιας κάμερας κλειστού κυκλώματος, η οποία είναι τοποθετημένη σε σπίτι, από το οποίο πέρασε ο 14χρονος.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ένας από τους φίλους του 14χρονου, μαζί με τους γονείς του, οδηγήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δώσουν καταθέσεις.



ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger