Νέα αναπάντεχη τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν μετά την αποκάλυψη ότι ο Σερ Κλέμεντ Φρόιντ, βρετανός δημοσιογράφος, συγγραφέας και βουλευτής των Φιλελευθέρων ο οποίος ήταν φίλος της οικογένειας ΜακΚάν ήταν παιδεραστής που επί δεκαετίες κακοποιούσε σεξουαλικά κορίτσια.

Ντοκιμαντέρ του ITV αποκάλυψε ότι ο Φρόιντ είχε κατηγορηθεί για την κακοποίηση δύο κοριτσιών το χρονικό διάστημα 1940-1970. Στο ντοκιμαντέρ μιλούν γυναίκες που είχαν κακοποιηθεί όταν ήταν παιδιά από τον Φρόιντ.

Εξελέγη βουλευτής των Φιλελεύθερων Δημοκρατών το 1973 και παρέμεινε στο κοινοβούλιο για περίπου 14 χρόνια, παρότι αρχικά δυσκολεύτηκε να γίνει αποδεκτός από τον «κλειστό» χώρο της πολιτικής. Ο Φρόιντ είχε σπίτι στην περιοχή Πράια ντα Λουζ εκεί όπου το 2007 εξαφανίστηκε η Μαντλίν. Ο ίδιος είχε γνωρίσει τους γονείς της Τζέρι και Κέιτ ΜακΚάν λίγες εβδομάδες πριν την εξαφάνιση της μικρής και τους είχε προσκαλέσει στο σπίτι του, τουλάχιστον δύο φορές.

Ο Φρόιντ είχε έναν εύθυμο και ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας με το ραδιοφωνικό του κοινό, που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό σε γενιές ακροατών. Εμφανίστηκε επίσης και στο τηλεπαιχνίδι του BBC «Just a Minute» για περισσότερα από 30 χρόνια.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger