Ο καταζητούμενος για το μακελειό στην Αγία Νάπα έχει απασχολήσει και τις ελληνικές αρχές, καθώς φέρεται να συμμετείχε με άλλους κακοποιούς σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς το 2013 στο Κερατσίνι, ενώ έχει συλληφθεί και για υπόθεση κοκαΐνης το 2006, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές. 

Ο Aleks Burelli, 48 ετών, αλβανικής υπηκοότητας, καταζητείται ως ένας από τους εκτελεστές του συμβολαίου θανάτου του Θάνου Καλοψιδιώτη, ενώ έχει ενημερωθεί η Europol και η Interpol. Ο Burelli εισήλθε στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, στις 8 Μαΐου μαζί με τον συνεργό του Vogli Jani, 41 ετών, ο οποίος έπεσε νεκρός κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο 48χρονος δράστης σκότωσε τον συνεργό του, καθώς οι δύο αστυνομικοί που συνόδευαν τον επιχειρηματία θύμα της επίθεσης, δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους.


Το χρονικό της δολοφονίας
Το καρτέρι θανάτου στον Κύπριο επιχειρηματία, Φάνο Καλοψιδιώτη, τη σύζυγό του αλλά και δύο αστυνομικούς που έτρωγαν μαζί του σε εστιατόριο στην Αγία Νάπα της Κύπρου, είχε στηθεί την περασμένη Πέμπτη.
Οι ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά του επιχειρηματία την ώρα που ο ίδιος έβγαινε από εστιατόριο. Ο τραγικός απολογισμός της ανταλλαγής πυροβολισμών έξω από το εστιατόριο ήταν να πέσουν νεκροί ο επιχειρηματίας Φ. Καλοψιδιώτης, η σύζυγός του, ένας εκ των δύο αστυνομικών και ένας από τους δύο δράστες.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger