Οίδημα ονομάζεται η αύξηση του όγκου του υγρού στο μεσοκυττάριο χώρο. Το πρήξιμο των ποδιών μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους:  από την θερμότητα, τα προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία, διαταραχές των νεφρών, εγκυμοσύνη, καρδιακή ανεπάρκεια, η ορμονικές διαταραχές ...

Το πρόβλημα αυτό δεν θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, και είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για να καθορίσετε τι οδήγησε στη διόγκωση των κάτω άκρων.



Η παραδοσιακή ιατρική έχει ένα ευρύ οπλοστάσιο των διαφόρων μέσων για το πρήξιμο , αλλά ίσως το πιο αποτελεσματικό από αυτά - είναι η έγχυση του μαϊντανού, η οποία εμφανίζει αποτελεσματικά αλλά ήπια πλεονάζουσα υγρά από το σώμα. 



Διουρητικό πρήξιμο ποδιών


Για την προετοιμασία της έγχυσης μαϊντανού για να ανακουφίσετε το πρήξιμο , θα χρειαστείτε  χόρτα μαζί με ρίζα, δηλαδή, ολόκληρο το φυτό. Πλύνετε και πολτοποιήστε καλά. Βάλτε τη μάζα σε ένα θερμός, ρίξτε 500 ml βραστό νερό εκεί. Μόλις εγχυθεί το ποτό όλη τη νύχτα, το πρωί, στραγγίξτε το και πιέστε. Αυτή η ποσότητα του υγρού είναι υπολογισμένη για 1 ημέρα.

Πάρτε την έγχυση 2 συνεχόμενες ημέρες, στη συνέχεια κάντε ένα διάλειμμα για 3 ημέρες, και στη συνέχεια πιείτε ξανά για 2 ημέρες. Κυριολεκτικά την επόμενη μέρα θα παρατηρήσετε μια μείωση στο πρήξιμο στα πόδια και μπορεί εύκολα να φορέσετε τα αγαπημένα σας παπούτσια !


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger