H Kanya Sesser ήταν μόλις… μίας εβδομάδας όταν εγκαταλείφθηκε στα σκαλιά ενός βουδιστικού μοναστηριού στην Ταϊλάνδη.
 
Το κοpιτσάκι έζησε 5 χρόνια σε ένα ορφανοτροφείο πριν να υιοθετηθεί και να μεταφερθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το απίστευτο όμως ήταν ότι η Kanya είχε γεννηθεί χωρίς πόδια.
 


Αλλά η 23χρονη δεν περιορίζει τον εαυτό της. Ακριβώς το αντίθετο. Η νεαρή γυναίκα αποδεικνύει ότι η διαφορετικότητα δεν σημαίνει ότι δεν είσαι sεxy.

Η αθλητική γυναίκα έχει μία επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο εσωρούχων. Όταν ανακαλύφθηκε στην ηλικία των 15, «ήταν όλα ανηφορική μάχη», είπε, «Αλλά ήταν επίσης και πολύ διασκεδαστικό όλο αυτό και έδειχνε την ιστορία μου.»



«Αγαπώ να δείχνω στον κόσμο πως μοιάζει η ομορφιά» λέει η γεμάτη αυτοπεποίθηση μελαχροινή. «Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν τη δύναμη μου!». Και η Kanya με τα tattoo της έχει αρκετή από αυτήν. Παρόλο που αυτό το πρότυπο ζωής πρέπει να χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι, εκείνη χρησιμοποιεί ένα skateboard για να μετακινείται. Της αρέσει το surf και θέλει να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς στη Μόσχα το 2018, όπως αναφέρει το sugklonistiko.

«Μου αρέσει να εκφράζομαι με τρόπους που μπορεί να ξαφνιάσουν τους άλλους,» είπε η Kanya για τον εαυτό της. «Αυτή είμαι εγώ!» Αυτό ακριβώς μάγεψε και το αγόρι της, τον Bryan Waters. «Απλά με είδε να ποζάρω για πρώτη φορά και μου είπε ότι αυτό ήταν πανέμορφο και μοναδικό», «και έχει απόλυτο δίκιο.






loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger