Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του σάτυρου που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα με κατεβασμένα τα παντελόνια του έξω από σχολείο της Ρόδου, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΜΥΤΑΡΑ Γεώργιο του Κωνσταντίνου γεννηθέντα την 10.07.1964 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 52χρονος συνήθιζε να προσεγγίζει με το αυτοκίνητο του σχολικές μονάδες του νησιού και να αυτοϊκανοποιείται στη θέα διερχόμενων ανήλικων μαθητριών.

Ο δράστης εντοπίσθηκε επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι, από το Σεπτέμβριο του 2015 ασελγούσε

κατ’ επανάληψη, είτε στο σπίτι του είτε σε υπαίθριους χώρους, σε βάρος δυο ανήλικων κοριτσιών προσφέροντάς τους μικρά χαρτζιλίκια και άλλα υλικά ανταλλάγματα για να τις δελεάσει.

Ο άνδρας με τις αρρωστημένες ορέξεις κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την μετά την απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή. Ο ίδιος δήλωσε ψυχικά ασθενής, ότι λαμβάνει καθημερινά μεγάλες ποσότητες ψυχοφαρμάκων και ότι οι ψυχαναγκαστικές του τάσεις του προκαλούν σεξουαλική διέγερση, κατάσταση ωστόσο που έχει καταφέρει να ελέγξει, γι’ αυτό και γίνεται απλώς παρατηρητής ατόμων και δεν τα πλησιάζει.




ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger