Η νέα υπουργός Παιδείας  της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι από τη νέα σχολική χρονιά, 2017, όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές θα κάνουν νηστεία κατά την περίοδο του Ραμαζανίου. Θα εξαιρούνται μόνο αυτοί που δεν θα μπορούν να το κάνουν για ιατρικούς λόγους! Όσοι θα αρνούνται να το κάνουν θα αποκλείονται από τις εξετάσεις. Με τον τρόπο αυτό πιστεύουν στην γρήγορη και άμεση ενσωμάτωση των δύο πολιτισμών σηματοδοτώντας την άνοδο ενός νέου πολιτισμού στην κοινωνία του Βελγίου και της Γαλλίας!

Για να υπερασπιστεί, η υπουργός, το νομοσχέδιό της δήλωσε πως οφείλουμε να ανοιχτούμε στους άλλους ανθρώπους διότι ζούμε σε μια πολιτισμική κοινωνία. Επίσης στα σχολεία της Γαλλίας και του Βελγίου η πλειοψηφία των μαθητών είναι μουσουλμάνοι!

Η απόφαση αυτή, φυσικά, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τα μουσουλμανικά εκτελεστικά όργανα του Βελγίου και της Γαλλίας, λέγοντας: “Έτσι οι νέοι μας δεν θα μπουν στον πειρασμό από τις ενέργειες των απίστων στην αντίληψή μας.”

Η υπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι σύντομα θα ληφθούν και άλλα μέτρα ένταξης: τροφίμων halal στις καντίνες, απαγόρευση του χοιρινού κρέατος, την υποχρεωτική χρήση της μαντίλας για τα κορίτσια, κλπ,  πιστεύοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα βάλουν ένα τέλος στη σχολική διαφορετικότητα.

Σε αντίθεση, το Λαϊκό Κόμμα μιλάει για εισβολή και καλεί σε εξέγερση!

Στην Ελλάδα:

Το ίδιο μέτρο εξετάζει και η Ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τη σύμφωνη γνώμη ΟΛΗΣ της αντιπολίτευσης!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!

ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!


Πηγές:

http://horsdevospenses12333.blogspot.gr/2016/06/la-ministre-de-leducation-obligera-tous.html  /  http://nordpresse.be

SBBCNEWS.COM
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger