Η σορός του ανθρώπου που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Κηφισιάς έχει κληθεί η σύζυγος του εκδότη για αναγνώριση.Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν ότι η σορός του οδηγού της Porsche είναι πλήρως απαθρακωμένη.

Ως εκ τούτου η σύζυγος του εκδότη της Ακρόπολης θα κληθεί να διαπιστώσει αν πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαυρίκο αναγνωρίζοντας αντικείμενά του όπως ρολόι ή κάποιο άλλο κόσμημα ή αντικείμενο. 

Αν δεν γίνει αναγνώριση, η επαλήθευση της ταυτότητας του νεκρού θα γίνει μέσω εξέτασης DNA και με οδοντολογική εξέταση.


Αστυνομικές πηγές λένε ότι κατά 99% νεκρός είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη».

O ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Παναγιώτη Μαυρίκου, μιλώντας στα parapolitika.gr, ανέφερε ότι ο απανθρακωμένος άνδρας στην Αττική Οδό είναι ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, αναζητούνταν τόσο από τον ίδιο -καθώς είχαν ραντεβού- όσο και από τους συνεργάτες του αλλά και την οικογένειά του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι προσπάθησε να μεταβεί στο σημείο, χωρίς να τα καταφέρνει γιατί όλοι οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι αποκλεισμένοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ








NΩΡΙΤΕΡΑ
Οι υπάρχουσες πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του εκδότη της «Ακρόπολης» Παναγιώτη Μαυρίκου.

Πληροφορίες ότι τις έρευνες αναλαμβάνει το Τμήμα Aνθρωποκτονιων/Εκβιαστών

Το  απανθρακωμένο πτώμα μεταφέρεται στο νεκροτομείο στο Γουδι.


Στο σημείο έχει κληθεί και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) για να διαπιστώσουν εάν η ανάφλεξη οφείλεται σε εμπρηστικό μηχανισμό και εάν είναι εγκληματική ενέργεια ή όχι.

Όταν το αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά, ο οδηγός στην προσπάθεια να το σταματήσει εγκαίρως το έστριψε τέρμα αριστερά, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να εγκαταλείψει το όχημα, αφού σφήνωσε άθελά του την πόρτα του οδηγού στο προστατευτικό τοιχίο.

Δεκάδες διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να βοηθήσουν τον οδηγό, όμως η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε με τραγικά αποτελέσματα.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Θρίλερ με την ταυτότητα του νεκρού ατόμου που ανασύρθηκε μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο επί της Αττικής Οδού.

Η τραγωδία συνέβη στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στο ύψος του δήμου Ηρακλείου, ενώ οι λόγοι της πυρκαγιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όπως φαίνεται από τις κάμερες διαχειρισης της κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, ο οδηγός (δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα) φαίνεται να σταματά στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και αμέσως μετά να τυλίγεται το αυτοκίνητο στις φλόγες.
Μάρτυρες λένε πως ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και απανθρακώθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο γνωστού εκδότη, όμως δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν το οδηγούσε η ίδια ή κάποιο συγγενικό της άτομο.

Η κατάσταση στην οποία ανασύρθηκε ο οδηγός, δεν επιτρέπει την άμεση αναγνώρισή του. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας.


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger