Σύμφωνα με επίσημη εκτίμηση και πρόβλεψη του Greek-Weather.Org, αναμένεται να αλλάξει άρδην το σκηνικό του καιρού σε όλη την Ελλάδα με καταιγίδες, χαλάζι, κεραυνούς και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
Το χρονικό διάστημα 24-30 Ιουνίου θα έχει άστατο καιρό σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, ενώ πολύ βροχή θα πέσει στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και τη Πελοπόννησο βάση των προγνωστικών στοιχείων των Παγκόσμιων μοντέλων πρόβλεψης καιρού.

Δυστυχώς θα είναι μία τεράστια κακοκαιρία καθώς οι ψυχρότερες αέριες μάζες οι οποίες θα είναι γεμάτες υγρασίας, θα συναντήσουν τις πολύ θερμότερες αέριες μάζες πάνω από την Ελλάδα δημιουργώντας τις απαραίτητες συνθήκες για ιδιαίτερα ακραία καιρικά φαινόμενα στη χώρα μας και τα Βαλκάνια γενικότερα.

Προειδοποιεί λοιπόν η γνωστή και πετυχημένη ιστοσελίδας πρόβλεψης καιρού Greek-Weather.Org, για ξαφνική επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας μετά την ερχόμενη Πέμπτη προς Παρασκευή, ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πρέπει να έχουμε ιδιαίτερα άσχημες καιρικές συνθήκες σε δυτική, βόρεια και κεντρική Ελλάδα.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger