Τον τρόμο σκορπίζει για ακόμα μάι φορά του ISIS ξεπερνώντας κάθε φορά όλα τα όρια.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Mirror, ομάδα χάκερ που υποστηρίζουν το ISIS, «ανέβασαν» στο διαδίκτυο μέσω μυστικής εφαρμογής τα ονόματα 8.138 ανθρώπων σε όλο τον κόσμο -συμπεριλαμβανομένων διευθύνσεων και emails και κάλεσαν τους υποστηρικτές του ISIS να τους σκοτώσουν! Μάλιστα, για πρώτη φορά, σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνονται και Έλληνες.



Σε μια εικόνα που έχει επισυναφθεί στις αναρτήσεις γράφει: «Όλος ο κόσμος δεν μπορεί να σταματήσει το Ισλαμικό Κράτος», ενώ γίνεται λόγος για «φαντάσματα» και έναν «διαδικτυακό στρατό του χαλιφάτου». Επίσης, στην φωτογραφία απεικονίζεται ένα μασκοφόρος στρατιώτης να περιπλανιέται σε ένα πεδίο μάχης. Πιο αναλυτικά στην λίστα περιέχονται:

ΗΠΑ: 7.848

Καναδάς: 312

Αυστραλία: 69

Βρετανία: 39

Στην λίστα περιέχονται και πολίτες από την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Βραζιλία, την Κίνα, την Εσθονία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Γουατεμάλα, την Ινδονησία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, το Ισραήλ, την Τζαμάϊκα, τη Νεα Ζηλανδία, το Τρινιντάτ και Τομπάγκο, τη Νότια Κορέα και την Σουηδία.

Επισημαίνεται ότι η λίστα είναι γραμμένη στα αγγλικά και στα αραβικά και ανακαλύφθηκε από το Vocativ που εξειδικεύεται στην έρευνα και αποκωδικοποίηση μηνυμάτων στον παγκόσμιο ιστό. Ωστόσο, η Vocativ αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για όσους περιέχονται στην λίστα και δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει παραδοθεί στις αρχές.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger