Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Γνωρίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε μέρος του λεμονιού;

Το λεμόνι είναι ένα πανίσχυρο εσπεριδοειδές. Οι φυσικές ενώσεις που περιέχει εμποδίζει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του μαστού. Γνωρίζατε ότι το λεμόνι θα πρέπει να χρησιμοποιείται πλήρως, και ότι δεν πρέπει να πετάμε τίποτα; Εκτός από τα εξαιρετικά οφέλη για την υγεία, έχει επίσης εξαιρετική γεύση.



Πάρτε ένα βιολογικό λεμόνι, πλύνετέ το καλά και τοποθετήστε το στην κατάψυξη. Μόλις το λεμόνι έχει εντελώς παγώσει, ξύστε την φλούδα και το ξύσμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε σαλάτες, παγωτά, σούπες και δημητριακά. Με αυτό τον τρόπο θα δοκιμάσετε μια νέα γεύση που δεν θα είναι εύκολο να της αντισταθείτε.

Η φλούδα λεμονιού περιέχει 10 φορές περισσότερη βιταμίνη απ’ ότι ο χυμός του. Το λεμόνι είναι ένα φανταστικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες. Έχει αντιβακτηριδιακή δράση και επίσης επιτυγχάνει την καταπολέμηση των λοιμώξεων. Είναι εξαιρετικό για την καταπολέμηση των παρασίτων στο σώμα, ρυθμίζει την πίεση του αίματος, δρα ως αντικαταθλιπτικό και αυτό είναι επίσης εξαιρετικό για την καταπολέμηση του άγχους και τις νευρικές διαταραχές.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα πρέπει να ψάχνετε για συνθετικές μορφές της βιταμίνης C. Αντίθετα, στραφείτε στη φύση και τις φυσικές θεραπείες της. Χρησιμοποιήστε τα οφέλη της φύσης, προκειμένου το σώμα σας να είναι υγιείς.


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger