Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγωγή-μαμούθ, την οποία ετοιμάζουν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της κοπέλας, καθώς πλέον η Μίνα Αρναούτη αισθάνεται ότι πρέπει να αμυνθεί απέναντι σε όλα όσα λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό για τα όσα συνέβησαν στο πολύκροτο δυστύχημα.

Η Μίνα που βρίσκεται πάνω από τέσσερις μήνες τώρα στο νοσοκομείο, βρίσκεται ταυτόχρονα στο επίκεντρο όλων των ερευνών για το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ, με ολοένα και νέα στοιχεία να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά και τις εικασίες και τις κατηγορίες να δίνουν και να παίρνουν. Παρά τα πορίσματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, που φέρνουν τον άτυχο τραγουδιστή πίσω από το τιμόνι του μοιραίου τζιπ εκείνο το πρωινό, εξακολουθούν να είναι πολλοί εκείνοι που εικάζουν ότι αυτό δεν συνέβη στην πραγματικότητα και εξακολουθούν με κάθε τρόπο να πιέζουν τη Μίνα, αλλά και τη φίλη της, τη Φρόσω Κυριάκου να πουν την αλήθεια. Ή τουλάχιστον την αλήθεια που εκείνοι πιστεύουν ότι πρέπει να ακουστεί από τα δυο κορίτσια. Μέσα σε όλα αυτά, η κατάσταση περιπλέκεται ιδιαίτερα καθώς φαίνεται ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν διαφορετική προσέγγιση του θέματος.

Τόσο η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, όσο και η οικογένεια της Φρόσως, αλλά και η ασφαλιστική εταιρεία που θα αναλάβει τις αποζημιώσεις, δείχνουν να προσπαθούν, κάθε πλευρά από τη δική της σκοπιά, να υπερασπιστούν τα δικά τους συμφέροντα… Και όλα συγκλίνουν στο ότι πρόκειται να ακολουθήσει μια μάχη άνευ προηγουμένου στα δικαστικά χρονικά.


Σύμφωνα με το ciao, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Μίνα Αρναούτη, προκειμένου να βάλει ένα τέλος σε όλη την παραφιλολογία αλλά και τις εικασίες, ετοιμάζεται, συμφωνά με αποκλειστικές πληροφορίες, να περάσει στην επίθεση, με μια αγωγή που θα ανατρέψει τα δεδομένα. Συμφώνα με τα όσα μας έχουν γίνει γνωστά -και δεν είναι πολλά, με δεδομένες και τις συνθήκες άκρας μυστικότητας κάτω από τις οποίες γίνονται όλα αυτά- η Μίνα συμβουλεύεται πλέον σχεδόν σε καθημερινή βάση τους δικηγόρους της, οι οποίοι αυτή τη στιγμή καταρτίζουν το τελικό σχέδιο της συγκεκριμένης αγωγής.

Με αυτή, η Μίνα θα επιχειρήσει να προασπίσει τα συμφέροντα της, να “καλύψει” τα νώτα της και βέβαια να στραφεί εκ των προτέρων και ξεκάθαρα εναντίον όσων τη φέρουν να ψεύδεται και να αποκρύπτει στοιχεία για την έρευνα. Η νεαρή κοπέλα έχει ήδη δώσει τις καταθέσεις της και έχει πει στην αστυνομία όλα όσα γνωρίζει για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα. Όλα αυτά, όμως, έχουν αμφισβητηθεί από ανθρώπους του περιβάλλοντος του τραγουδιστή, οι οποίοι επιμένουν ότι ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει το μοιραίο τζιπ εκείνο το βράδυ και άρα κάποιος άλλος βρισκόταν πίσω από το τιμόνι όταν έγινε το δυστύχημα.

Αυτό, βέβαια, περιπλέκει και την κατάσταση με τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλει η ασφαλιστική εταιρεία, μεγάλο μέρος των οποίων διεκδικεί η Μίνα, η οποία έχει υποστεί μεγάλες ζημιές και έχει αναγκαστεί να προβεί σε απανωτές επεμβάσεις αποκατάστασης. Κι αυτό θα την επηρεάσει για μεγάλο, χρονικό διάστημα και στο μέλλον, καθώς θα είναι ανίκανη να εργαστεί και θα χρειαστεί τα χρήματα της αποζημίωσης, τα οποία στη δική της περίπτωση θα είναι αρκετά. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν θα ανατραπούν τα όσα έχουν μέχρι στιγμής δει το φως της δημοσιότητας.


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger