Πολλά τα μηνύματα που λάβαμε τις τελευταίες ημέρες για το πραγματικά εξωφρενικό και αντεθνικό ζήτημα που δημιουργήθηκε με δύο Έλληνες πολίτες που φωτογραφήθηκαν μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες βεβηλώνοντας ταυτόχρονα το μνημείο του Σπαρτιάτη Βασιλιά. Μερικά από αυτά υποδεικνύουν τους δύο πολίτες.

Τα θέτουμε υπόψιν των αρχών κι ας κάνουν ότι νομίζουν:

«Έλεος! Επειδή βλέπω πολλές μ@λ@κίες και δεν αντέχω άλλο, κάντε λίγο δημοσιογραφική έρευνα. Δεν είναι δύσκολο. Τα μ@@νόπ@να που βεβήλωσαν το μνημείο είναι από μια μπάντα που λέγεται SOUNDKRASH.Ο ένας λέγεται Στάθης και ο άλλος Γιάννης. Παίζανε σε ένα live άπλυτων στο πανεπιστήμιο στο Βόλο.Δείτε τις φωτογραφίες από το συγκρότημα στο οποίο βλέπετε και τους δύο κάφρους που βεβήλωσαν το άγαλμα του Λεωνίδα αλλά και τη δήλωση μετανοίας του ενός από το συγκρότημα που καταδικάζει την ενέργεια και υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση.»

Η συγγνώμη ενός από το συγκρότημα SoundkrashΔείτε φωτογραφίες από το συγκρότημα και τους δύο κάφρους που βεβήλωσαν το άγαλμα του Λεωνίδα Μετά τιμής ,
Barny88

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι από διήμερο ροκ φέστιβαλ στον Βόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν με το άγαλμα του Λεωνίδα έγινε στον γυρισμό από την εκδήλωση.

Δείτε τις φωτογραφίες Ο πρώτος και ο τρίτος από αριστεράΟ μπροστά αριστερά και πίσω ο τρίτος

Όχι στη βία! Ωραίοι αναρχικοί είναι. Αφοδεύουν σε αυτούς που τους κράτησαν ελεύθερους!»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Υ.Γ MAKELEIO: Σαφώς και διατηρούμε πάντα επιφυλάξεις από όσα καταγγέλλονται. Και βεβαίως οι αναφερόμενοι έχουν κάθε δικαίωμα να μας αποστείλουν-εάν το επιθυμούν-τις απόψεις τους. Ενδεχομένως να πρόκειται για κακεντρεχείς παρατηρήσεις οπότε έχουν οι καταγγελλόμενοι τον πρώτο λόγο αντίρρησης.

Αναμένουμε.

makeleio
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger