Καμία αντίδραση από τον Νίκο Κοτζιά που πόζαρε κιόλας μπροστά στον «πειραγμένο» χάρτη

Το Newsbomb.gr έχει επισημάνει επανειλημμένα τη συνεχή και αυξανόμενη προκλητικότητα των «γειτόνων» κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.
Έχουμε τονίσει πολλές φορές πως από τότε που ξεκίνησε η οικονομική κρίση κανείς δεν ασχολείται με τα εθνικά θέματα. Οι Τούρκοι κόβουν βόλτες ανενόχλητοι στο Αιγαίο, οι Σκοπιανοί πετούν με ελικόπτερα πάνω από τη βόρεια Ελλάδα και σηκώνουν αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και οι Αλβανοί μπήκαν στο παιχνίδι της πρόκλησης με χάρτες που αμφισβητούν περιοχές της Ελλάδας.


Το θράσος των τελευταίων δεν έχει όρια καθώς, πέρα από τους γραφικούς εθνικιστές Αλβανούς και τους τσάμιδες, ακόμα και η αλβανική κυβέρνηση προκαλεί την Ελλάδα με χάρτες της Αλβανίας στους οποίους προλαμβάνονται ελληνικά εδάφη!
Ένας από αυτούς μάλιστα κοσμεί το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού, Έντι Ράμα.
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς επισκέφθηκε την Τρίτη την Αλβανία και αφού αποδοκιμάστηκε εντόνως από τσάμιδες, ο Έντι Ράμα τον κάλεσε στο πρωθυπουργικό γραφείο ή αλλιώς «αίθουσα των χαρτών».
Στη φωτογραφία από την επίσημη συνάντηση Κοτζιά-Ράμα δεσπόζει ένας... περίεργος χάρτης με την Αλβανία και εδάφη που ανήκουν στην Ελλάδα.Όπως ενημέρωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην "Αίθουσα των Χαρτών", η οποία διακοσμείται με ανάλογους χάρτες.
Εξαιρετικά ενδιαφέρουν είναι το γεγονός ότι την ανάρτηση της φωτογραφίας στο Facebook του Έντι Ράμα ακολούθησε παροξυσμός σχολίων σχετικά με τους χάρτες και τα πραγματικά όρια της Αλβανίας.Δημοσίευση σχολίου

Blogger