Ο συνδυασμός του λεμονιού και η μαγειρική σόδα έχει 1000 φορές πιο ισχυρή επίδραση από τη χημειοθεραπεία!
Γιατί το γεγονός αυτό φυλάσσεται ως μυστικό?
Όντας γνωρίζουν τις ισχυρές ιδιότητες όπου το λεμόνι προσφέρει και είναι εντελώς αντίθετο προς το συμφέρον σε κάποιες παγκόσμιες οργανώσεις.
Πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού. Το Λεμόνι παρέχει και άλλα οφέλη, συμπεριλαμβανομένων την ισχυρή δύναμη στη θεραπεία κύστεων και όγκων.
Τα Λεμόνια έχουν την δύναμη να θεραπεύσουν τον καρκίνο, δεδομένου ότι έχει δοκιμαστεί σε όλους τους τύπους καρκίνου. Προσθέτοντας μαγειρική σόδα το κάνει ακόμα πιο ισχυρό, γιατί η μαγειρική σόδα φέρνει pH σε κανονικό επίπεδο.
Το λεμόνι έχει επίσης ισχυρή αντιμικροβιακή επίδραση στην αγωγή βακτηριακών και μυκητιακών λοιμώξεων. . ΕΙΝΑΙ αποτελεσματικό στην καταπολέμηση ΣΤΑ Εσωτερικά παράσιτα ΚΑΙ ΤΗΝ ρυθμίζει της αρτηριακή πίεσης ΤΟ Λεμόνι ΕΙΝΑΙ ευεργετικό νευρικό Σύστημα, καθώς και – αυτό είναι ένα ισχυρό αντικαταθλιπτικό, μείωση του στρες και κατευναστικό των νευρικών κρίσεων.
Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων ισχυρίζεται ότι σε 20 εργαστηριακά πειράματα, που διεξάγονται από το 1970 μέχρι πρόσφατα, απέδειξε ότι:
Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα σε 12 τύπους καρκίνου.
Αποτρέπει την μετάσταση των καρκινικών κυττάρων και είναι 10 000 ισχυρότερο από φάρμακα όπως αδριαμυκίνη, χημειοθεραπεία και ναρκωτικά προϊόντα.
Το πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο συνδυασμός του εκχυλίσματος λεμονιού και της μαγειρική σόδα καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα(μόνο), χωρίς να βλάπτουν τα υγιή κύτταρα και τους ιστούς.
Τα πειράματα έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο θα πρέπει να πίνουν χυμό λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Αυτή η θεραπεία δεν μπορεί να θεραπεύσει τις καταστροφικές παρενέργειες της χημειοθεραπείας.
Ο καλύτερος τρόπος να βεβαιωθείτε ότι τα λεμόνια είναι βιολογικά, χωρίς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται, είναι να αυξηθεί αυτό το φρούτο στο δικό σας κήπο ή σε μια κατσαρόλα . Βιολογικά λεμόνια είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικό από τα λεμόνια που καλλιεργούνται με χημικά λιπάσματα και αντιμετωπίζονται με χημικά.
Συνταγή
Προσθέστε ένα ή δύο κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού σε μισό ποτήρι νερό. Στη συνέχεια θα πρέπει να ανακατεύετε σε λίγο την σόδα, μέχρι περίπου 1/8 του κουταλιού του γλυκού. Κρατήστε την προσθήκη λίγο κάθε φορά μέχρι το σφυρίγματος να επιβραδύνει.
Υπάρχει επίσης και ένας άλλος συνδυασμός:. 1/2 λεμονιού και 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε 350 γρ νερού.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger