Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αν νομίζατε πριν ότι το χοιρινό κρέας ήταν ένα ακάθαρτο κρέας τώρα με αυτό το περιστατικό θα πάρετε μια άλλη γεύση.

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι στο Διεθνές Αεροδρομιο Hamad, στην πρωτεύουσα του Κατάρ, συνέλαβαν έναν άνδρα της Υεμένης ο οποίος προσπαθούσε να περάσει λαθραία περισσότερα από 2 κιλά φέτες μπέικον κρυμμένα στην πρωκτική κοιλότητα του.

Ο 53χρονος Αμπντ αλ Ραχμάν Σαμούν, είχε εντοπιστεί από ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια ψαξίματος για ναρκωτικά ή χοιρινό κρέας στους επιβάτες και τις αποσκευές τους.



Ο ίδιος εμφανίστηκε εμφανώς νευρικός και ιδρωμένος, ώστε οι τελωνειακοί τον πήραν σε ένα ξεχωριστό γραφείο για μια πιο ενδελεχή έρευνα.



Στην αναζήτηση ανακάλυψαν 4 μεγάλα προφυλακτικά κρυμμένα στην πρωκτική κοιλότητα του, που το καθένα περιέχει περισσότερα από 2 κιλά μπέικον.






Οι άνθρωποι κατάποση ή εισάγοντας παράνομα ναρκωτικά, χρήματα, κοσμήματα, ή όπλα σε διάφορες κοιλότητες, είναι μια μάλλον κοινή πρακτική και τα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων.

Αυτή είναι η πρώτη φορά, ωστόσο, όπου μπέικον ανακαλύπτεται κατά τη διάρκεια μιας αναζήτησης σε πρωκτική κοιλότητα.



Λόγω των αυστηρών νόμων του Κατάρ σχετικά με χοιρινό κρέας και άλλα τρόφιμα που δεν είναι «επιτρεπτά» ή «ανεκτά» στο Ισλάμ, ο κύριος Σανούν αντιμετωπίζει μερικές πολύ σοβαρές ποινικές κατηγορίες.
Κατηγορούμενος για “κατοχή ελεγχόμενων ουσιών”, “ελεγχόμενες ουσίες εμπορίας ανθρώπων» και «παράνομη εισαγωγή ελεγχόμενων ουσιών», θα μπορούσε τώρα να αντιμετωπίσει την ποινή του θανάτου, με τουλάχιστον 50 χτυπήματα με μαστίγιο και 15 χρόνια στη φυλακή.



Για να καταλάβει κανείς σε πόσο μεγάλο βαθμό υπάρχει φανατισμός στους μουσουλμάνους σχετικά με αυτά τα θέματα αρκεί να παρακολουθήσει ένα απλό βίντεο σαν αυτό με αντιδράσεις μουσουλμάνων σε μια πλάκα με κατανάλωση υποτίθεται «χοιρινού» κρέατος.


nikosxeiladakis.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger