Νέα αναβολή στην εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα.

Ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Μοσκοβισί σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε βέβαιος ότι το επόμενο Eurogroup θα αποφασίσει την εκταμίευση της δόσης!

Αυτό έχει ορισθεί για τις 16 Ιουνίου, μία μέρα από την συγκέντρωση των Παραιτηθείτε στο Σύνταγμα και μόλις μία εβδομάδα πριν το δημοψήφισμα για την παραμονή της Βρετανίας στην Ε.Ε.

Με απλά λόγια η δόση εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα κάτι που ενισχύει η σιβυλλική συνέχεια των δηλώσεων Μοσκοβισί:

«Είμαι βέβαιος ότι η δουλειά που έχει γίνει θα αποδώσει καρπούς και την επόμενη εβδομάδα. Στο Eurogroup στο Λουξεμβούργο θα είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε την εκταμίευση των 10,3 δισ. για την Ελλάδα, από τα οποία τα 7,5 δισ. θα δοθούν άμεσα» υπογράμμισε ο κ. Μοσκοβισί, συμπληρώνοντας πως «ένα πολύ σημαντικό βήμα» προς αυτήν την κατεύθυνση έγινε στο προηγούμενο Eurogroup. Από τότε εργαζόμαστε σοβαρά και με θετικό τρόπο για να λύσουμε όποια προβλήματα υπάρχουν, το ένα μετά το άλλο. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά στο να τα καταφέρουμε. Την επόμενη βδομάδα θα είναι ένα καλό Eurogroup το οποίο θα είναι σε θέση να «επιβεβαιώσει ότι οι μεταρρυθμίσεις προχωράνε στην Ελλάδα»


ΠΗΓΗ

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger